• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Weewell Sut Pompasi 60TL`ye dustu! Hamak Besik 20TL...

aysunnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
247
7
68
Ilgilenenler olursa fotograf ekleyecegim. Besik mavi renktir. Denge aksaminda hafif problemi var, guvenlik acisindan sorun yaratmiyor sadece altina destek istiyor, onun icin ucuza verecegim.

Eklentiler

• $IMG_20140523_133115.jpg
    $IMG_20140523_133115.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 99
Markasi Weewell`dir, sayili kullanilmistir. Resmi de ekliyorum...[/QUOTE]

fiyatı nedir ?

Besigimiz budur, ayagindaki denge sorununu onemsemeyenler icin ki ben de ayagina bir bez parcasi ile kullandim; uyguna verecegim. Bosuna yer kaplamasin evde....

Eklentiler

• $IMG_20140523_155540.jpg
    $IMG_20140523_155540.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 71
merhaba süt pompası elektriklimi acaba??

Evet elektriklidir. BPA icermez. Ayarlanabilir hiz kontollu ( Yanlis hatirlamiyorsam 7 kademeli) Biberonu ve sarj adaptoru mevcuttur. Ben memnun kalmistim ama kullanacak kadar sutum olmadi. Hastaneden istemisler, esim de almis ama kullanamadim fazla. Dusunurseniz yardimci olurum..

Evet elektriklidir. BPA icermez. Ayarlanabilir hiz kontollu ( Yanlis hatirlamiyorsam 7 kademeli) Biberonu ve sarj adaptoru mevcuttur. Ben memnun kalmistim ama kullanacak kadar sutum olmadi. Hastaneden istemisler, esim de almis ama kullanamadim fazla. Dusunurseniz yardimci olurum..

evet cnm düşünüyorum eşim almış bebedor manuel olandan pek memnun kalmadım ilk güzel çekiyodu şimdi yok çekmiyo
tekrar sıfır almayı düşünmüyom zaten çıkan sütü döküyorum dolapta saklamayı düşünmüyom.
nerdesiniz acaba? birde fiyat ??

evet cnm düşünüyorum eşim almış bebedor manuel olandan pek memnun kalmadım ilk güzel çekiyodu şimdi yok çekmiyo
tekrar sıfır almayı düşünmüyom zaten çıkan sütü döküyorum dolapta saklamayı düşünmüyom.

Gayet mantikli. Ben Istanbul Kagithane`deyim. Fiyat 70tl olarak dusunuyorum fakat dedigim gibi birseyler yapabilirim. Maksat iki tarafinda isi gorulsun :34:

Besigi 20tl`den veriyorum arkadaslar ! ! ! Ist.Kagithane, Sisli, M.koy lokasyonlarina elden teslim edebilirim.

Back