Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamam resmi var mı
Hamam resmi var mı
Süt pompasının markasını göremedim
Markasi Weewell`dir, sayili kullanilmistir. Resmi de ekliyorum...
Nerde resim göremedim
Resim gorunuyor bende, ozelden mailinizi yazabilirseniz resmi atabilirim size
merhaba süt pompası elektriklimi acaba??
Evet elektriklidir. BPA icermez. Ayarlanabilir hiz kontollu ( Yanlis hatirlamiyorsam 7 kademeli) Biberonu ve sarj adaptoru mevcuttur. Ben memnun kalmistim ama kullanacak kadar sutum olmadi. Hastaneden istemisler, esim de almis ama kullanamadim fazla. Dusunurseniz yardimci olurum..
Evet elektriklidir. BPA icermez. Ayarlanabilir hiz kontollu ( Yanlis hatirlamiyorsam 7 kademeli) Biberonu ve sarj adaptoru mevcuttur. Ben memnun kalmistim ama kullanacak kadar sutum olmadi. Hastaneden istemisler, esim de almis ama kullanamadim fazla. Dusunurseniz yardimci olurum..
evet cnm düşünüyorum eşim almış bebedor manuel olandan pek memnun kalmadım ilk güzel çekiyodu şimdi yok çekmiyo
tekrar sıfır almayı düşünmüyom zaten çıkan sütü döküyorum dolapta saklamayı düşünmüyom.
nerdesiniz acaba? birde fiyat ??
Besigi 20tl`den veriyorum arkadaslar ! ! ! Ist.Kagithane, Sisli, M.koy lokasyonlarina elden teslim edebilirim.
Süt ürünleri Pompası satıldı mı
arkadasım besık 20 tl ıse alabılırım ozelden ıletıısıme gecelım ama sehır dısındayım