Bebek İkinci El weewell marka biberon ısıtıcıs

emis53

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
230
1
316
Diğer
$DSC09498 (640x427).jpg ikizlerimde sütüm yetmediği için almıştık benim çok işime yaradı sütü
yetmiyenlere tavsiye ederim çok rahat edecekler 80 milyona almıştık 35 milyona

biberonlarım avent. her biberona uyumlu mu? valla su kaynatıp mamayı ısıtmaktan bıktım.

biberonlarım avent. her biberona uyumlu mu? valla su kaynatıp mamayı ısıtmaktan bıktım.[/QUOTE merhaba sizde bilirsiniz ikiz olunca bide annenin sütü yetmeyince evde dünya kadar biberon oluyo benim hiç uymayan olmadı aventte kulandım bildiğim kadarıyla hepsine uyumlu

biberonlarım avent. her biberona uyumlu mu? valla su kaynatıp mamayı ısıtmaktan bıktım.[/QUOTE merhaba sizde bilirsiniz ikiz olunca bide annenin sütü yetmeyince evde dünya kadar biberon oluyo benim hiç uymayan olmadı aventte kulandım bildiğim kadarıyla hepsine uyumlu

canım anladım. diğer ilandakini fiyattan dolayı almak istemiştim. ondan bir cevap gelsin. özelden mesajınızı aldım..teşekkürler..

En son kac olur acaba? Bide kargo var biliyosunuz.suyu kac dk isitiyor acik birakip uyuyabilirmiyiz su hep hazir olsun diye.almak istiyorumda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En son kac olur acaba? Bide kargo var biliyosunuz.suyu kac dk isitiyor acik birakip uyuyabilirmiyiz su hep hazir olsun diye.almak istiyorumda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
merhaba son fiyat :( benim ikizlerim var benim en büyük yardımcımdı istediğiniz sıcaklığı ayarlayıp bütün gün bütün gece ılık suyunuz hazır sütü yetmeyen anneler için olmazsa olmaz bence

Back