Bebek İkinci El Weewell Dijital Bebek Telsizi...

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
118
Bebeğimiz olacağını öğrendiğimiz anda bir heves aldığımız ürünlerden. Deneme amaçlı kullanmaktan öteye gitmedik açıkcası. (ürün sıfır diyebilirim bu nedenle)Oğlumuz bizimle aynı odada uyuduğu için kullanmaya gerek kalmadı. Ürünün özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

---- Özellikleri----

300 m çekim mesafesi,
Interkom özelliği (karşılıklı konuşma),
MP3 çalara bağlanabilme,
LCD ekran & ekran ışığı,
Şarj edilebilir anne ünitesi,
VOX ayarı,
Ses kaydı,
50 melodi,
Sıcaklık ayarı & alarmı,
24 saat aktif çalışma süresi,
Gece ışığı,
Ses ayarı & gösterimi,
Kemer Askısı,
Düşük pil alarmı,
Alan dışı alarmı,

Fiyat: 120 tl

merhaba mercimink benı hatırladın mı?? 1 yıl oldu herhalde görüşemedik en son hamileliğinin ilk haftalrında görüşüyorduk sonra ortadan bı ayrıldınnnnnnn tam ayrıldınnnnnnn:)))) nasılsın oğluşun olmuş allah aalı babalı buyutsunn.. kendine çok ıyı bak.. görüşmek üzere...

Merhaba Nur:) Tabi ki hatırladım... Ya haklısın,okul vs başlayınca çok fazla vakit bulamadım girmeye. arada bir gelip bakıyordum ama. Evet oğlum oldu teyzesi,sende hamilesin :)) Ne güzel yaaa maşallahhhh.

Merhaba Nur:) Tabi ki hatırladım... Ya haklısın,okul vs başlayınca çok fazla vakit bulamadım girmeye. arada bir gelip bakıyordum ama. Evet oğlum oldu teyzesi,sende hamilesin :)) Ne güzel yaaa maşallahhhh.

evet canım daha yenı hamileyımmm...heyecanlı dönemlerimi yaşıyorum şuan nasıl oğlusun ıyımı? normal mi sezeryalımı yaptın..sen artık tecrübe oldunnn paylaş yanı D nasıl geçtiihamilelik dönemınn?

Üzülerek söylemeliyim ki son fiyat bu. İlk başta zaten 120 tl demiştim. Ürünün çalışmasında hiçbir sorun yok,faturası da mevcut. Daha öncede belirttiğim gibi hevesle aldık ve daha çocuğumuz doğmadan sadece deneme amaçlı kullandık. Çocuğumuz bizimle aynı odada kaldığı için kullanmıyoruz ne yazıkki.

ben bi kargo fiyatini arastirayim size donucem...sanirim kargo icin boyut kilo vs istiyorlar bunlari verebilirmisiniz

Tahminen en:20 cm boy:15 cm yükseklik: 15 cm 1000 gr civarı
Yalnız belirtmem gereken bir nokta var. Oğlumuzun eşyalarını yerleştirirken bütün ürünleri kutu ve ambalajlarından çıkarmıştık. Bu nedenle kutusu mevcut değil. Kullanım kılavuzu,faturası var. Bu sizin için sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…