• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

weewell bebek telsizi kullananlar ???

ben de weewell 800 m olanından aldım.çekimi çok iyi,sadece sesi algıladığında çalışıyor.birkaç gündür kullanıyorum. içinden çıkan piller hemen bitiyor neden olduğunu anlamadım.pilleri şarj ettikten sonra full dolu gözükmüyor. 4-5 saat sonra uyarı vermeye başlıyor.uyarı sesi çok fazla,bebeğimi uyandıracak diye korkuyorum valla:((( pillermi çok dandik yoksa şarj ünitesindemi problem var anlamadım.bari 2-3 gün gitseydi şu şarjı fisfisfis
 
bende 1ay oldu kullanmaya baslayalı.
800metre olanı nı almıştık oturma odamla bebeğin odası çok uzak suan için memnunum sorun yok.
 
dün eşimle test yaptık başlarda çok üzüldüm ses problemi oldu, konuşuyorum ulaşmıor sesim, eşimin sesi bana gelip gidior. Meğer pillerdenmiş :) yeni pil koyduk, oldu :))) bu arada şarj ünitesine takıldığında içinde şarj edilebilir pil varsa onu mu şarj edior yoksa pilsiz çalışması için şarja takılı mı olması gerek???
 
anne telsizi pilsiz çalışmıyor.ancak içinde pil varken şarj ünitesine takıldığında o şekilde çalışıyor.bu şekilde belki piller bozulur ama zaten çok dandikler.bozulursa bozulsun :1: daha kaliteli şarjlı pil almak şart.
bebek telsizini direkt elektirikli kullanıyorum.pile gerek yok.elektrikler kesilirsede telsiz çekmediği için bas bas ötüyor zaten :3: böylelikle uyarmış olur. ona göre davranırız.
 
Ben çok memnunum hatta onun klasik müzikli melodileri sayeside uyutuyorum bebeğimi şu an.
3 aydır kullanıyorum bi sorun yok,sarjı da 3-4 saat gidiyor ama onun dışında prizde takılı kullanıyorum geceleri,evde sabitken de öyle ama oda oda gezdiğim iş yaptığım zamanlarda yanımda taşıyorum yetiyor sarjı zaten bebekleriniz öyle 4 saat uyumayacak uzunca bi süre kızlar:)))
 
ben derecesini kapattığım halde sürekli derece gösteriyor ekranda zıplayıp duruyor
ekran ışığı kendi kendine yanıp sönüyor böyle olan var mı?
 
geçen ağustostan beri kullanıyorum bi sorun yok kaç metre bilmiyorum ama pil bitti uyarısı çok kötü yataktan sıçratıyor. başka bi şey de sesi kıssam bebişimi duyamıyorum ninni gibi geliyordu açsam yataktan fırlıyordum gerçi bu benimle ilgili. ben memnunum ama artık geceleri kullanmıyorum balkondaysam ya da kıızım odasında uyuyorsa gündüzleyin o zaman kullanıyorum. kullanımı rahat ama telsiz işi bana göre değilmiş:1:
 
Arkadaslar yardim lutfen.bende weewell wma230 aldim 800 mt. Olandan esimle deniyoz deniyoz olmuyo o bebisin odasinda telsize ses yapiyor ben alamiyorum.hic cit yok uyuyan bebek goruntusu var ekranda pillerden demis bi arkadas degistirsemmi
 
ben de almayı düşünüyorum 800 mt olanından ama pek olumlu yorumlar yapılmamış sanki. yoksa bana mı öyle geldi? kafam karıştı:(
 
Almadan önce çok araştırdım. Bebğim biraz yeteneksizdi uykusunda hep genzine tükürük kaçırıp tıkanıyordu. Bu yüzden weewllin kamerlı 850sini aldık ve inanılmaz memnunum. Maddi olarak imaknınız varsa hiç düşünmeyin. Bütün kapılar kapalıyken üstkatta temizlik yaparken bebeğinizin kolunun kıpırtısını görebilmek, nefes alışını net bir şekilde duyabilmek inannılmaz iç rahatlatıcı.
 
Back
X