utopikuye ^^ Kayıtlı Üye 28 Ekim 2016 3.382 3.425 133 30 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nice1985 #21 captain price .!.: telefondan vatsap webe tıkladığında ekrana ne geliyor? Genişletmek için tıkla... Chrome dan giris yapildi tarzi bi sey diyordu çıkış yapmıştım görünce
captain price .!.: telefondan vatsap webe tıkladığında ekrana ne geliyor? Genişletmek için tıkla... Chrome dan giris yapildi tarzi bi sey diyordu çıkış yapmıştım görünce
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.291 598 30 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nice1985 #22 utopikuye .!.: Chrome dan giris yapildi tarzi bi sey diyordu çıkış yapmıştım görünce Genişletmek için tıkla... o zaman bi yrde web açıktı demek ki.
utopikuye .!.: Chrome dan giris yapildi tarzi bi sey diyordu çıkış yapmıştım görünce Genişletmek için tıkla... o zaman bi yrde web açıktı demek ki.
utopikuye ^^ Kayıtlı Üye 28 Ekim 2016 3.382 3.425 133 30 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nice1985 #23 captain price .!.: o zaman bi yrde web açıktı demek ki. Genişletmek için tıkla... Benim actigim olabilir mi? Ama gecmisi temizliyorum sürekli ben. Yoksa takip mi ediliyodum?
captain price .!.: o zaman bi yrde web açıktı demek ki. Genişletmek için tıkla... Benim actigim olabilir mi? Ama gecmisi temizliyorum sürekli ben. Yoksa takip mi ediliyodum?
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.291 598 1 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nice1985 #24 utopikuye .!.: Benim actigim olabilir mi? Ama gecmisi temizliyorum sürekli ben. Yoksa takip mi ediliyodum? Genişletmek için tıkla... şöyle ki sayfayı kapatınca vatsap web kapanmıyor. ayarlardan çıkış yapmış olmanız lazım. çıkış yapmadan kapatıysanız sizin açtığınızdır muhtemelen.
utopikuye .!.: Benim actigim olabilir mi? Ama gecmisi temizliyorum sürekli ben. Yoksa takip mi ediliyodum? Genişletmek için tıkla... şöyle ki sayfayı kapatınca vatsap web kapanmıyor. ayarlardan çıkış yapmış olmanız lazım. çıkış yapmadan kapatıysanız sizin açtığınızdır muhtemelen.