• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

web tasarım ve grafik hakkında buyrun fikir verin!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar ben daha önce corelde çalışmıştım ama photosop ve coreli çok iyi öğrenmek istiyorum tasarım kursana başlamayı düşünüyorum halkla ilişkiler son sınıfa geçtim ama evde kendi bilgisayarımda çeşitli çalışmalar yapmak istiyorum hangi programları yüklemem gerekiyor bilgi verirmisiniz ve gerekli başka bir şey var mı?

Adobe Photoshop, Adobe Flash ve Adobe Dreamweaver
Coreldraw, Freehand, Quark Express vb.
vs.
Bunlardan başka bir sürü alternatif programlar var. Webtasarım öğrenmek istiyosanda web programlama dillerinden birini bilirsen ilerde tercih sebebi olabilirsin.

bilgi için çok teşekkür ederim web proglama dili derken daha açık konuşurmusun mesela kursa başladığımda web proglama dili görebilecekmiyim?

aslında aynı anda hem bir grafik tasarımcı hem de bir web tasarımcısı olmak zor.
grafik tasarımcı photoshop, freehand, maya, illustratör gibi programları kullanarak tasarımını yapar.
tabi bu programlara tam anlamıyla hakim olmak bir hayli zaman alıyor.
bunun da dışında yalnızca program bilmekle iş bitmiyor tabi.
görsel zekanızın ve estetik duygularınızın, bunun yanında renk ve tasarım bilginizin olması gerek.
web tasarım ise çook daha farklı bir boyut.yapılan tasarımları web ortamına hazırlamak için dreamweaver, flash, directör gibi programları öğrenmek gerek.
hocalarımız hep der ki önce iyi bir grafik tasarımcı mı yoksa webci mi olacaksınız ona karar verin.
çünkü ikisi başlı başına bir branş sayılır.
naçizane fikrim bu bilgiler ışığında önce ne yapacağınıza karar verin sonra da bir kursa yazılın.
evde kendi kendinize birşeyler öğrenmeye çalışmak hem çok zaman alacaktır hem de sizi olması gerekenden alt seviyede bırakacaktıryerimseniben

kursa başlıcam cnm bilgi için çok teşekkür ama sadece kurs almakla kalmak istemiyorum ve ben iyi bir grafiker olmak istiyorum bana önerebileceğiniz üzerinde çalışmalar yapabileceğim yeni yada en yaygın grafik program sürümü söylermisiniz indirmek istiyorum.

kursa başlayacaksan zaten gereken programları tek tek yüklemen gerekecek eğitim süren boyunca.ama başlangıç için photoshopu yüklemini öneririm.biraz karıştırıp, bilgi sahibi olabilirsin.

bilgi için çok teşekkür ederim web proglama dili derken daha açık konuşurmusun mesela kursa başladığımda web proglama dili görebilecekmiyim?

Gitceğin kursun içeriğinden olup olmadığını görürsün ama çok fazla bahsetmezler çünkü web programcılık ayrı bir uzmanlık temel olarak programlama dili sayılmasada bunlar htlm, css, javascript gibi dilleri öğrenmen.

arkadaşlar bilgileriniz için çok saolun ama ben dünden beri corel yada photoshopu indiremiyorum indirsem bile açılmıyor ne yapıcam ben ya:(

arkadaşlar bilgileriniz için çok saolun ama ben dünden beri corel yada photoshopu indiremiyorum indirsem bile açılmıyor ne yapıcam ben ya:(

tam olarak sorunu yazarsan yardımcı olabilir. Karşılaşçagın sorunlar;
1 .rar dosyası olarak gelebilir. Winrar yüklersen sorun çözülür.
2 Eksik part indiriyosundur.
3 İndirdigin part bozuktur.

1.seçenek olabilir winrar yüklemem gerek o zaman direk winrar indir desem olur demi google dan.

arkadaşlar slm bnde grafik tasarım öğrenmek içn kursa gtmek istiorm hatta akademi istanbul die biyer buldum bu kursu daha önce duyan bi fikri olan var mı??yada iyi bi kurs bilen var mı??

Back