Web sitesi kuracagiz ama fikir bulamiyoruz

serverbedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
50
2
6
28
Kizceler ablalarim ve kardeslerim oncelikle bu kadar samimi oldugumu kotu algilayabilirsiniz uzgunum algilayanlar icin.

Simdi bir arkadasim ile web sitesi fikirleri duşunduk oyapacak herseyi ama bana dedi ki sende fikir bul ortak olalaim ama cok iyi ve yapilmamis yada yapilsada herkes tarafindan duyulmamis bir web sitesi ariyor

Bende buraya yazmak istedim umarim cevaplarinizla yardim gelir...

Cevaplari bekliyoruz kizlarrrr...

Kadinlara yonelik olabilir ama onada fikir verebilirsiniz

film önerisi sitesi. kişiliğe ilgi alanlarına göre ayrı başlıklarla. mesela korku sevenler için bu bu filmler gibisinden. Büyük ihtiyaç

Kadınlara yönelik olursa yapabilecekleri aktiviteler hakkinda yardimci olabilecek bir site olursa bence guzel olur...Dans kurslari,Spor,Halk egitim kurslari(acilacak olan il bazlı),cocuklariyla gidebilecekleri etkinlikler,seminerler,fuarlar,film ve tiyatrolar vb...dedigim gibi il ve ilce bazında da bunlarin filtreleri olursa super birsey olurdu...buna bircok ekleme yapabilirsiniz yemek menuleri,yarismalari...tabi kaynak zor olur mu olur...

Herkes tarafından duyulmamış web sayfası mı kaldı Seda abla yaa? Yani baya geç kalmışsınız, çoğu şey yapıldı artık. Hadi bulsanız bile çok sağlam reklam bütçesi ayırmanız gerekir, onun da sizde olduğunu sanmıyorum. Uygulama yazın daha iyi, web sitesinden size iş çıkmaz bu saatten sonra.

Site için baya iyi çalışma yapmanız gerekir herkesin bilmesi için google onu ön sıralara alması için baya reklam kasmak gerekir bunları biliyorsuz dimi.

Mesele site yapmak degil ki zaten fikir bulmak.. ne tarz bisi dusunuyorsunuz? E-ticaret mi? Tanitim mi? Farkli bir sey mi?

Online vasiyet sitesi kurun herkes vasiyetini videolu veya yazılı olarak girsin daha sonra akrabaları ölüm belgesini ibraz edince vasiyetini onlara aciklayin. Hem yapılmamış birşey hem de her daim müşteri bulursunuz

Online vasiyet sitesi kurun herkes vasiyetini videolu veya yazılı olarak girsin daha sonra akrabaları ölüm belgesini ibraz edince vasiyetini onlara aciklayin. Hem yapılmamış birşey hem de her daim müşteri bulursunuz
Bu yapilmis ama vardi boyle bir site internette gezinirken gormustum su onedio mu ne orada yaziyordu

Peki o zaman yaptiginiz projelerden atarsaniz sevinirim merak ettin

Yaptığım projelerden atmam çalıştığım kurumun öğrenilmesi demek olur, niye deşifre olayım ki?
Amaç uzmanlığımı test etmekse daha kolay yöntemi var, %100 tutacak orjinal fikir bul tasarımını yap bende yazılımını yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…