• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi wc ve öğle uykusu?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ddefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
84
0
96
İstanbul
selam bayanlar,

benim kızımda 28 aylık gündüzleri çişini söylüyor geceleri daha başlayamadık. uyku tulumu giydiğinden dolayı çişe uyandırıp tulumu çıkartmak zor olabilir diye havaların ısnımasını (birkaç hafta sonrasını) bekliyorum.

yalnız öğle uyksuna yatarken bezliyorum. çalıştığım için h.sonları bakıyorum öğle uykusundan kalkınca bezi hep çişli.
öğle uykusunda yaptığınız bir taktik var mıdır?

selam bayanlar,

benim kızımda 28 aylık gündüzleri çişini söylüyor geceleri daha başlayamadık. uyku tulumu giydiğinden dolayı çişe uyandırıp tulumu çıkartmak zor olabilir diye havaların ısnımasını (birkaç hafta sonrasını) bekliyorum.

yalnız öğle uyksuna yatarken bezliyorum. çalıştığım için h.sonları bakıyorum öğle uykusundan kalkınca bezi hep çişli.
öğle uykusunda yaptığınız bir taktik var mıdır?

bende şuan kızıma tuvalet eğitimi veriyorum.Bence onu bezliyor olmanız bu eğitimi geçiktirecektir.Çünkü akıllı bıdıklar ona güveniyor:) Ben yaşadıklarımı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tuval...12414-kizimin-tuvalet-egitiminde-ilk-gun.html

paylaşıyorum.Umarım sizede faydası dokunur....

Back