Tekrar bez bağladım fakat gene pisik oldu bez hava da sicak ciş kaka hemen pisik oluyor mecbur bugün gene açtım. Bir kaç kez wc götürdüm Klozete oturdu bu sefer ama yapmadi.9 günde hiç ilerleme kaydedemediyseniz çocuğunuz hazır değil demekki. Benim oğlum 3 yaşına girecek önümüzdeki ay 3 günde öğrendi çişini. Ne ben yıprandım ne de o. Etraftan çok geç kaldın diyenler oluyodu ama hiç takmadım çünkü zamanının gelmediğini biliyordum. Sizde daha sonra deneyin bence
9 günde hiç ilerleme kaydedemediyseniz çocuğunuz hazır değil demekki. Benim oğlum 3 yaşına girecek önümüzdeki ay 3 günde öğrendi çişini. Ne ben yıprandım ne de o. Etraftan çok geç kaldın diyenler oluyodu ama hiç takmadım çünkü zamanının gelmediğini biliyordum. Sizde daha sonra deneyin bence
İnatla kakasını ayakta yapıyor. Çömelerek yapmıyor nasl alştrabilirim? Kücük çişini de ayakta yapıyor ve alştı. Klozette, lazmlkta hic bir sekilde oturmuyor otursa bile bosa bekliyoruz tık yok. Ne yapacagm bilmiyorum. Bir defa yapsa devamı gelir
Valla hiç fikrim yok ne yapacağım 1 ay oldu hala ayni
selamm lagrima, kuzum acaba çiş kaka saatleri tesbit etsen. o saatlerde wc ye götürsen ve ugraşsanız ??
yada saglamından bir kız, başlarım senin şarap canagına diyipbu da bir yöntemdir.
yada babası bir iki kere gösterecek yada cekindigi biri varsa etrafında o bişeyler diyecek?
yada sevdigi veya önem verdigi bişeyle onun yanlış yaptıgını anlat ?
1 ayda hiç bir ilerleme yoksa biraz sende yumuşak yüzlü ve gercekten ugraşmamış olabilir misin?
Ay cnmm seni görmek ne güzel. Nasılsın? Beni hatırladım umarım :) senin sayende Dr gitmiştim ben seni unutmam en azından :)
Neyse dediğini denemek lazım zaten son şansın artık.
Kızma falan ise yaramıyor o kadar inat ki anlatamam. Kilitliyor kendini ağla ağla bi tuhaf çocuk. Ödül hediye de ise yaramıyor.
Valla ben çok emek sarf ediyorum yumuşak yüzümüyum oğluma karşı evet ama tersine pis onuda biliyor. Eve ciş kaka yapmasını problem yapmıyorum ya onuda hissediyor olabilir.
O kadar çok makale yorum okudum ki bu konu ile alakali hepsinde denemeye çalışıyorum ama oğlum çok ciddi inat. Sana anlatamam inadıni.babasına diyorum sen götür görsün falan diye ama babası Ok uzun inde gideni adama laf anlatmak imkansız. Ben uğraşıyorum işte.
Ha bu arada benimle dalga geçiyor artık bu çocuk salona gelip halinin üstüne ciş ciş diyip ikiniyor bana bakıp gülüyor.
Anne sen napan san yap ben bildiğimi okurum misali :)
Başa sarmaktan korkuyorum aslında . 1 ay oldu hala gelisme yok. Aslında tuvalete yapılması gerektiğini biliyor oyuncaklarında tuvalete götürüp ciş diyor sifonu çekip Güle güle yapıyoruz biz girdiğimizde de aynı ama kendisine gelince ben fark edip götürmediy sem altına yapıyor. Hiç de rahatsız olmuyor iyye iyye diyor sadece.oyuna devam ediyor.lazimlik falan zaten kullanmıyor klozet işte tek şansımız dakikalarca oturmak gerekiyor onda da oturmuyor sıkılıyor. Şuan yazlıkdayım o sebeple de Bağlama dim hersey eski burada problem olmuyor çişi kakası ama ankaraya dönüşte hala öğrenmedi ise mecburen bağlayacagim bez. Hemen hemen 2 ayı geçecek çünkü.
hatırtlıyorum tabii
gecenlerde boşanma ile de bişeryler yazmıştım tesadüf okudum... sanırım boşanma olmadı. inşallah öküzün önde gideni biraz olsun toplamıştır kendini...
yumuşak yüzlü olma cocuklar bunu cok iyi kullnaıyor...dalga gecer gibi degil direkt dalga geciyor seninle...ne onu istiyor ne bunu küçük pipişe sopa lazım...:99:
Yok benim ki hala okuz. Dağ adamı hasta eder sağ adamı yeni sloganım :)
Bosayacagim da zamanı şimdi değil. Aslında çok yumuşak yüzlü değilim ama problem yapmıyorum sanırım o da anladıgından her yere yapıyor. Dün akşam sinirlendim mesela wc götürdüm yapmadı geldi salona koltuğa yaptı kızdım bu sefer. Daha eğilimis ciş ciş diyor bana dalga geçiyor. Saplattim poposunu bir tane.inat öyle bir inat ki anlatamam.
Sende ne var ne yok cnm?
bundan ne anlıyoruz lagrima wc de yarım saat duruyorsan bunu 45 dk cıkartacaksın. he yapmadı, salonu geldiniz gözün üzerinde olacak wc yapma moduna girdigi anda hayır diyip kucakladıgın igib wc ye götür. buraya de.. biraz set ol. sen onun uşagımı mısın, bir sürec vardır tamamlanır, ona katlanırsın. bu ne la böle..bugun wc diyon siliyon yarın başka şeyler olacak_? cocugun seni kullanmasına izin verme.... yazık degil mi sana ?
bende bebek yok. kısmetse tüpe niyetlendik. bakalım ne olacak... bu adetimle birlikte 2. randevumuza gidicez hayırlısı...
Boyle durumlarda üstüne gitmeyin biraz ara verin tekrar deneyin diyo uzmanlar ama bilemiyorum wcdenmi korkuyor diycem belki hazır değildir öncesinde konuşup hazirladinizmi yoksa bezi cikario artik bez yokmu dediniz biz adeta parti yaptik bezi yollarken de:)
:) Sağol cnm kolay gelir inslagrima cok hoşşsıun yaa...ilk bebek olsun derdimiz var, soonrada çiş kaka kolay gelsin...
Evet çok inat bir çocuk. Ben ömrü hayatımda bu kadar inat görmedim. Örnek mesela kapıyı kapat oğlum diyorum sallamiyor beni kalkıp kapatıyorum vy sen o kapıyı nasıl kapatirsim açıyor güm diye var gücüyle kapatıyor tekrar tekrar tekrar ediyor kapı kırılana kadar hızlı çarpıyor. Ve gözümün içine baka baka yapıyor.Acaba inadamı bindirdi olayı inatlaşan bi çocukmu normalde