- 2 Ocak 2015
- 6.425
- 15.437
İzlemeyenlere yazık, bakınız ben2. sezon onayı almış deniliyor umarım doğrudur... çok güzel bir dizi.. sonu beni şok etti, ethan öldü falan of kötü oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemeyenlere yazık, bakınız ben2. sezon onayı almış deniliyor umarım doğrudur... çok güzel bir dizi.. sonu beni şok etti, ethan öldü falan of kötü oldu
İzlemeyenlere yazık, bakınız ben
Peki, tamamI'm sorry..
Peki, tamam
İnternette bir dizinin, kitabın sonunu öğrenmeden gezmek mayın tarlası gibi. Sezonunun bitmesini beklediğim popüler diziler var, onları bile engelledim ki ana sayfama düşmesin. Her yerde önlemimi alırken, burada mayına bastımaz önce izledim son bölümü de , şoktayım ondan mütevellit kaçıverdi ağzımdan
Aaa biter mi 25 mayıs'ta yeni sezonGüzel diziydi keşke bitmeseydi
Aaa biter mi 25 mayıs'ta yeni sezon
Aaa biter mi 25 mayıs'ta yeni sezon
Wayward pines in 3.sezonu cekilecek mi acaba...
bekliyorum ben de..
Konusu; Mükemmel bir Amerikan kasabası düşünün. Güzel evler, biçimli çimler, sokaklarda oynayan çocuklar, adı da Wayward Pines. Peki ya burayı asla terk edemiyorsanız? Dış dünyayla iletişiminizin kaybolması da cabası… Gizli ajan Ethan Burke, akıbeti bilinmeyen 2 arkadaşını aramak için buraya geliyor ve tuhaf bazı olaylar nedeniyle bu kasabada kalakalıyor. Kasaba öyle bir yer ki telefonun çalışmadığı, dışarıyla iletişimin olmadığı ve insanlardan da bu konuda yardım göremediğiniz bir yer. Haliyle Ajan Burke de geldiği yer için bir kayıp vakasına dönüşmüş oluyor, sonrasında işler daha da karışıyor...
Alıntıdır..
Dizinin 1.sezonu muhtesemdi hiç sıķılmadan izledim.tesadüf eseri bulduğum ve beni kendine hayran bırakan dizi eğer bunu izlediyseniz westworld izleyin pişman olmazsınız