watsup web i bilenler durum çok acil.

Watsap guncenlenmedigi icin oo yeni icerik telde yoktur kesin olarak bundan dolayi olabilir guncenleme yapildiktan sonra gelir muhtemelen

Kızlar geç oldu kusura bakmayın.
Kızla şimdi görüştük. Baktık tlf una. Pislik kocası evet yüklemiş Web i. Bide tüm yazışmaları arşivlemiş. Ben burda öğrendiklerim kadarıyla bunu yapan ses kaydıda yukler dedim. Yarın tlf formatlıycak.
Çok üzüldüm kıza.

İyiki varsınız kızlar. Çok Tesekkürler hepinize.

Baktınız mi kodu okutun yazıyor mu?
evet evlerindeki bilgisayar a bağlamış pislik herif.
online işlemlerine baktım gece. kız onu da bilmiyormuş maalesef. ama ocak ayında 2017de giriş yapılmış. kendisi yapmadığına emin. bilmiyordum bu hizmeti bilsem girerdim girdiğimide hatırlardım diyo. ama bir süre sonra giriş kesilmiş. muhtemelen bu web yüklenince orayı pek sallamadı. bu demek oluyorki nerden baksam 1yıl 2aydır her mjı okunuyor

kız küs geldi annesine. bizde diyoruzki 15 gün oldu insan bi merak eder. arar sorar. meğersem her adımından haberi varmışta aramıyormuş.

benim vatsap web açıkken telefonumda devamlı bildirim oluyor. arkadaşınızın telefonuna nasıl düşmemiş ki bildirim? ayrıca hiç mi telefonu kapatıp açmamış veya hiç mi interneti kesilmemiş?

benim vatsap web açıkken telefonumda devamlı bildirim oluyor. arkadaşınızın telefonuna nasıl düşmemiş ki bildirim? ayrıca hiç mi telefonu kapatıp açmamış veya hiç mi interneti kesilmemiş?
iş yerindeki pc ye denemek amaçlı kare kodu okuttum telefonumun vatsap yazışmaları buraya yüklendi nasıl iptal edeceğimi bulamadım.rica etsem yardımcı olurmusunuz.

iş yerindeki pc ye denemek amaçlı kare kodu okuttum telefonumun vatsap yazışmaları buraya yüklendi nasıl iptal edeceğimi bulamadım.rica etsem yardımcı olurmusunuz.

telefonunuzdan ayarlar - vatsap web - tüm bilgisayarlardan çıkış yap

ya da

webde iken yine 3 nokta olan ayarlar kısmı var, ordan çıkış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…