- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Watsap guncenlenmedigi icin oo yeni icerik telde yoktur kesin olarak bundan dolayi olabilir guncenleme yapildiktan sonra gelir muhtemelenSizin sorunuzun cevabini bilmiyorum . ama
Benimde bi sorum olacak bilenler varsa.
Arkadaşlar watsapta konuşma içindeki mesajı silme özelliği varya?
Mesaja tiklayinca herkesten sil - benden sil seçeneği çıkıyor ya.
Ha iste. Kardeşimin bi mesajını silmek istedim. Hem ondan hemde benden silinsin diye. Ama seçenek arasında sadece benden sil var. Herkesten sil yok.
Bilen varmi bu neden oluyor?
evet evlerindeki bilgisayar a bağlamış pislik herif.Baktınız mi kodu okutun yazıyor mu?
Hayır. Öyle değil. Ablamdan okunmuş tarihi çok önceye ait bi mesajı silerken bu sorun yok.
şimdi bende tarif ediyor bilgisayarınızdan web.vatsapapp.coma girin qr kodunu tarayın diye görselli tarif ediyor.ben takipmi ediliyorum demek şmdi bu.Baktınız mi kodu okutun yazıyor mu?
iş yerindeki pc ye denemek amaçlı kare kodu okuttum telefonumun vatsap yazışmaları buraya yüklendi nasıl iptal edeceğimi bulamadım.rica etsem yardımcı olurmusunuz.benim vatsap web açıkken telefonumda devamlı bildirim oluyor. arkadaşınızın telefonuna nasıl düşmemiş ki bildirim? ayrıca hiç mi telefonu kapatıp açmamış veya hiç mi interneti kesilmemiş?
iş yerindeki pc ye denemek amaçlı kare kodu okuttum telefonumun vatsap yazışmaları buraya yüklendi nasıl iptal edeceğimi bulamadım.rica etsem yardımcı olurmusunuz.
kodu tarayın diyorsa takip edilMİyorsunuzşimdi bende tarif ediyor bilgisayarınızdan web.vatsapapp.coma girin qr kodunu tarayın diye görselli tarif ediyor.ben takipmi ediliyorum demek şmdi bu.
çok teşekkür ederim tamamdır.telefonunuzdan ayarlar - vatsap web - tüm bilgisayarlardan çıkış yap
ya da
webde iken yine 3 nokta olan ayarlar kısmı var, ordan çıkış.