Watsonsta çalışmak

Cyberpunk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
3
0
1
30
Arkadaşlar merhaba. Watsonsa başvurdum ve tam 3 haftadir beni bölgedeki bütün mağazalariyla görüştürdüler. her hafta neredeyse biriyle görüştüm. Bunun sebebi ne olabilir. Daha önce bunu yaşayan var mi?

Olumsuz bulmamakla beraber ekiplerine alacak kadar olumlu da bulmuyorlar.

Ben de magazacilik yapiyorum. Bir aday gelir. Almayacak olurum. Ama genelde tum subelerde acik vardir. Diger magaza mudurlerine yonlendiririm. Beni tatmin etmez ama zor durumdaki bir magazada ise yarar, alirlar dusuncesiyle...

Peki cikmak istediğimiz zaman sorun yaratiliyor
Peki çıkmak istediğimiz zaman önüme sorun çıkartıyorlar mi yoksa rahat olabilir miyim o konuda ?

Bu kadar ince eleyip sık dokuyan bir kurum madem o çalışanların hali ne olaki

Peki cikmak istediğimiz zaman sorun yaratiliyor

Peki çıkmak istediğimiz zaman önüme sorun çıkartıyorlar mi yoksa rahat olabilir miyim o konuda ?

Prosedurlerini tam bilmem mumkun degil. Ancak alinirsaniz sozlesme imzalarkem size soylerler. Veya sozlesmeden kendiniz okursunuz.

Genelde; ilk iki ay deneme surecidir. Hic bir sey soylemeden siz de cikabilirsiniz. Onlar da cikarabilir. Ilk 2 aydan sonra isin icine ihbar suresi giriyor. (Is kanununda sanirim 6 ay ihbar suresi yoktur diyor ama sozlesmede bunu degistiriyorlar). Yani onceden bildirmeksizin cikamiyorsunuz.

Ise ilk girdigim kurumda ilk yil cikis yapilamiyordu. Cunku isin basinda iyi bir egitim veriliyordu. Cikarsaniz egitim bedelini odemek durumundaydiniz. Bunlar tamamen sirkete bagli. Watsons ile ilgili bir bilgim yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…