Watsons'da ki Saçmalık !!!

Faturanizi yaniniza alin durumu anlatin degistirirler.

Watsonsta fiyat konusunda da üçkağıtçılık yapıyorlar, standta bakmışsın uygun fiyatlı diye alıyorsun kasada farklı çıkıyor bir de iade de edemiyorsun almıyorlar, çoğu yerde yapıyorlar böyle... Yazık yazık

Hata bende de var zaten kontrol etseydiniz diyecekler bana nerden bileyim ya aklıma Bile gelmedi bu ihtimal ama hadi üründe değişiklik ve fazlalığı geçtim fondöten başlı başına bi olay onu açıp kullanmadan anlayamazdım çünkü kodunu bilmiyorum hangisi açık hangisi koyu testerı bile yanımda ki görevli kız verdi bu ton size uygun diye beğenince de fondöteni de ondan istedim haliyle

Watsons'ta yaşanan taciz olayından beri oraya gitmiyorum isterlerse bütün ürünleri bedava versinler umrumda olmaz. Faturasıyla gidip değiştirebilirsiniz sorun olacağını sanmam.

Kesinlikle dikkat etmek lazımmış bugün daha iyi anladım bende ilgilendiler diye sevindiriyordum

Kesinlikle dikkat etmek lazımmış bugün daha iyi anladım bende ilgilendiler diye sevindiriyordum

Boykot niçin yapılıyor?
16 17 yaşlarında bir kız çocuğunu hırsızlıkla suçlayıp personel odasında komple soyup kontrol etmişler üstelik güvenlik mağaza müdürü vs bir kaç kişi
Şu rezaletten sonra oradan alışveriş yapmak olacak iş değil
O kız çocuğunun psikolojisini düşünürsek batsın watsons..

Ne sekil yaziyor aldiginiz markada emin degilim ama ivory dark vs diye ibareler olur genelde fondotenlerde. Isterseniz bir bakinin arastirin internette sonraki alisverisleriniz icin. Mutlaka ambalajin uzerinde yazar renk tonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…