- Konu Sahibi almagester06
evet bende bayılıyorum watsonsa urunleri cok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftasonu eşimi razı edersem gideriz foruma. nispet değil şeker. for you kozmetik market değil yiycek deterjan filan satılıyor ama bazen çok hoş pratik ürünler oluyor. çanta için törpü, takı, parfüm, makyaj malzemeleri vb. ara ara geliyor bazı şeyleri bi daha bulamıyorsun. yani arada bakmak lazım. a.s.
Antepte yoooooooooooooooooooooook senağlama senağlama
ay bak şimdi izmire gidesim geldi forum bornava manisaya yarım saat kocişi ikna etsemde yarın foruma gitsek
off bu kadar çok konuştuk ya benim yine watsonsa gidip sepet doldurasım geldii :1rolleyes:
almagaster magic lip kullanıyomusun ? watsonsun en sevdigim urunu ben vazgecemiyorum bu dudak koruyucusundan
yok canım sen karıştırdın senin metroda düşürdüğün kakao yağı dudak nemlendiricisydi öyle demiştin yuvarlak sarı kaplı olan=)
ben aldım o magic lipi pembe bişey kabı..ben içine baktım beyazdı evde sürdm pembe oldu resmen..yanlş almışım renksizini alcaktım aslnda kaldı öyle
Memnun olan çok insan da var sonuçta,her mağazadan memnun olmayan birileri mutlaka çıkar