• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsons Last dance

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar watsons kataloğunda bi parfüm gördüm fiyatı çok uygun acaba kullanan var mı diye merak ettim. Adı Last Dance 100ml ve 9,90. Şimdiden teşekkürler bekliyorum cevaplarınızı :40:

Kızlar watsons kataloğunda bi parfüm gördüm fiyatı çok uygun acaba kullanan var mı diye merak ettim. Adı Last Dance 100ml ve 9,90. Şimdiden teşekkürler bekliyorum cevaplarınızı :40:

ttlm wala almdm blmıorm ama watson ı ck sewyrm we madm 9.90 bi al dene yanii yüzüne fln degdrmedn sık sıkrken benc bsy olmaz.. o aldımız kalıtelı parfmlernde nasıl bsy olduunu blmeden okdr para werıorz sncta:d

ttlm wala almdm blmıorm ama watson ı ck sewyrm we madm 9.90 bi al dene yanii yüzüne fln degdrmedn sık sıkrken benc bsy olmaz.. o aldımız kalıtelı parfmlernde nasıl bsy olduunu blmeden okdr para werıorz sncta:d

kokusuna bakıyım eğer beğenirsem aliyim. Alırsam deneyimimi yazarım ama mart gibi gidebilirim :) ikimiz de watsons hastasıyız sanırım

kokusuna bakıyım eğer beğenirsem aliyim. Alırsam deneyimimi yazarım ama mart gibi gidebilirim :) ikimiz de watsons hastasıyız sanırım

eet farkettm kesnlkle watsons hastsym bayılıorm watsonstan ıcerı grdıımde heryer rengarenk we ıcınde baska yerlerde bulunmayan cok farklı we gzl seyler wr:d

ben de sizin gibi watsons'u çok seviyorum. içerdeki herşeyden almak istiyorum :)
eğer watsons'un kendi ürünüyse sorun olacağını sanmıyorum. hemen her çeşit ürününü kullandım hep çok memnun kaldım.
fiyatı da çok uygunmuş hem...
hatta üşenmeyip gidip şuanda deneyip size bilgi bile verebilirim. avm'de çalışıyorum da, bir kat aşağıda watsons var..
denersem kokuyu da tarif etmeye çalışırım...:)

evet gittim denedim..
yorum yapmak için de biraz zaman geçmesini bekledim.
oldukça hafif, kolonyamsı, fresh bir koku. güzel bile denebilir. chanel chance'in kokusunu çok iyi bilmiyorum, bir arkadaşımda kokladığımdan aklımda kalan kadarıyla sanki biraz onu anımsattı bana. biraz daha fresh gibi diye tanımlayabilirim.
lakin hiç kalıcı değil. hani alıp yanında taşıyıp sürekli sıkmak için uygun.

evet gittim denedim..
yorum yapmak için de biraz zaman geçmesini bekledim.
oldukça hafif, kolonyamsı, fresh bir koku. güzel bile denebilir. chanel chance'in kokusunu çok iyi bilmiyorum, bir arkadaşımda kokladığımdan aklımda kalan kadarıyla sanki biraz onu anımsattı bana. biraz daha fresh gibi diye tanımlayabilirim.
lakin hiç kalıcı değil. hani alıp yanında taşıyıp sürekli sıkmak için uygun.

Çok teşekkür ederim. Gidip bi de denemişsin :) harikasın . O zaman pek iyi değil diyebiliriz :) ve vazgeçtim

Back