Walla arkadaşlar ben bu watsonsu sewerim,kentparkta var ankarada,ankamall a da acaklar diye duymuştum ama daha nedir durum bilemiyorum..
Ama nedense fiyatlrı uygun olmasına rağmen şampuanlarına güvenemiyorum,sanki bi taraftan memnuniyetsizlik ayaşayacakmışım gibi gelio :2:
vücut jelleri için bişi diyemem ama
gerçi üzerinde ingilterede üretildiği yazıyorordu ama genede ne bilim 1tl ye ne kadar ne olurki diye düşünmeden edemiyor insan,daha fazla tecrübe yaşamaış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum bu ürünlerle ilgili mümkünse :79:
ay ilahi kızlar valla güldürdünüz benü yaaa
ben biralı olan şampuanını ve kremini kulandım böyle kocaman kavanozda birsene falan gitti bana çok konsantre bişiydee saçlarımı ışıl yapıyodu ama unutuyorumm hep watsonssa girmeyi napiim vucut jelleri ve el kremleridi çook güsel yani ben çok memnun kaldım
adını şuan hatırlamıyorum canım ama kocaman turuncu şeffaf renkte bi şampuanını kullandım. kuru ve yıpranmış saçlar için. önceleri ipek gibi yaptı krem kullanmama gerek kalmıyodu ama sonra cansızlaştırdı sönükleştirdi
kesinlikle sana katılıyorum verdiğin paraya yazık 24 tlmı neydi birde marketten aldığın 5 6 tl lık şampuan bin basar birde yuzde 99 bitksel diye kandırıyolar cazip hale getiriyolar şuan hala yarım olduğu için kullanıyorum çalı süpürgesi yaptı saçımı iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?