- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Watsap kullandığını bile görmüyorum amaO kişi de siz kayıtlı olmadığınız içindir.
Yani kayıt edince watsapı bile görünöüyorO kişi de siz kayıtlı olmadığınız içindir.
O kadar bilmiyorum ki..Başkasının watsapında engelliler listesinde resmi görülen kişiyi kendi telefonumuza kayıt ettiğimizde resmi görünmüyor sebebi ne olabilir bilen varmıdır ?
Profil resmini Kişilerim olarak düzenlemiştir.Başkasının watsapında engelliler listesinde resmi görülen kişiyi kendi telefonumuza kayıt ettiğimizde resmi görünmüyor sebebi ne olabilir bilen varmıdır ?
Kesin böyle oluyor yaniRehbere kaydettiğiniz halde watsap kişilerinde görünmüyorsa kaldırmıştır telefonundan uygulamayı. Engelliler listesindeki fotığrafı da eskiden kalmadır. Engellendiği zamanki durumu görünüyordur
Yanlış anlattım galiba bende watsapı bile görünmüyorProfil resmini Kişilerim olarak düzenlemiştir.
Kayıtlı olan watsapp kişisinde birbirlerinee kayıtlı oldukları için görüntü olması normal
WhatsApp ta yenile yapınWatsap kullandığını bile görmüyorum ama
O kişiden engeli kaldırıp bakma şansım yok maalesef evet davet et demiyor ama gözükmüyor daO kişiden engeli kaldırıp bakmaniz lazim. Fotografi guncellenecektir. Guncellenmiyorsa ayni foto ise. Ya siz kayıtlı degilsiniz onda bazen wp si telde cikmayabiliyor rehberde olduguna dair bu kisiyi davet et demiyorsa wp si vardir. Engelli de olabilirsiniz. Çevrimiçi oldugu zamanda sohbetten bakmaniz lazim. Cevrimici old görünmüyorsa engellisiniz
Çünkü siz o kişide ekli değilsinizBaşkasının watsapında engelliler listesinde resmi görülen kişiyi kendi telefonumuza kayıt ettiğimizde resmi görünmüyor sebebi ne olabilir bilen varmıdır ?
Yaptım değişen bişey olmadıWhatsApp ta yenile yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?