- Konu Sahibi AquaBarbie
-
artık bende maxfactor alcağım 1 tane normalinden( kipriklerim zeten az tamamen kaybolmadan )waterproof uda gerektiğinde kullnaırım .düşününce en mantıklısı bu .saol düşüncelerin için!!!...-tatlicadiarzu-ben 1-5-2 sene boyunca waterproof kullanmisdim rimelimi (ki maybelline kullaniyordum) ve kirpiklerim azalmaya basladi.. benim kirpiklerim kalindi, uzun süre waterproof kullaninca böyle oldu.. temizleyici olarak yves rocherin göz makyaji temizleme suyunu kullaniyordum (mavi beyaz olani)... cünkü waterproof u ancak o cikartiyordu.. sürekli kullandigim icinde zamanla kirpiklerime zarar verdi..
simdi normal rimel kullaniyorum ve gayet memnunumher wc gittigimde aynaya bakiyorum akma varsa siliyorum ve islem tamam o kadarda ugrastirmiyor yani
selam kızlar maybelline waterproof maskara aldım.ama ilk defa kullancağım aslında hep normal maskara(suda çıkan) kullanıyordum ama ben çok sulu gözlüyüm malum önümüz kış gözler ister istemez sulanıyor, bide bunun havuzu var.bende avonun göz makyaj temizleme losyono var. onunla temizledim ama kipriklerim kopma derecesine geldi.bide çok uğraştırdı siz ne kullanıyorsunuz temizleme jeli veya losyonu olarak .artı ben badem yağı koymayı düşündüm rimelin içine faydası olurmu beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tenk!!!...-tatlicadiarzu-
oquacım bende maybelline waterproof kullanıyorum avonun göz makyajı temizleyicisi tam bir fiyasko. sürmeli'nin tavsiyesiyle nivea suya dayanıklı göz ve dudak makyajı temizleyicisini aldım çok memnunum
ne demek canımm rica ederimm, hatta bak sürmeli'nin açtığı topik var resimli olarak gösteriyor nasıl temizlediğini
bende maybelline waterproof maskara kullanıyorum
hintyağını pamuğa damlatıp temizliyorum çıkıyor
hintyağı kirpikleri besliyor ayrıca
hayatım hint yağı kipriklerin rengini koyulaştırıyor ve kalınlaştırıyor.ben hiç denemedim makjay temizleyicisi dışında bir şeyi.peki hemen çıkarıyormu uğraşıyormusun biraz??CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?