water marble nail art denemelerim...

Eklentiler

• $1.JPG
    134,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $2.JPG
    128 KB · Görüntüleme: 119
  • $3.JPG
    136,2 KB · Görüntüleme: 117
canım bak bende örnek veriyim sana ben pek sevmedim ama denemek için yapmıştım bi kereee

benimkilerden daha başarılı olmuş gerçekten :) neler geldi başıma gözlerime aseton mu dökülmedi çok inat ettim sabahın 5ine kadar uğraştım o orjinal ebru şeklini yapmak için yapamadım... öğlen kalktım böyle denedim bi miktar rahatlattım inadımı :) bi dahakine altına önce baz bi oje süreceğim... ojelerime kıyamıyorum deneye deneye yarıya indi hepsi :)))

Ama çok zor bişi bu feci uğraştırır,yapan arkadaşların ellerine sağlık.Daha kolay bir yolu var mı acaba arkadaşlar?

Ama çok zor bişi bu feci uğraştırır,yapan arkadaşların ellerine sağlık.Daha kolay bir yolu var mı acaba arkadaşlar?

ben o şekilleri yapamadım.... önce parmaklarımı bantladım :) sonra suya pembe damlattım minik minik hareketlerle karıştırdım onra laciverti damlatıp yine dikkatli bi şekilde ve hızlıca karıştırdım çünkü çabucak kuruyor kabuk oluyor yani gözüme güzel gelen yerlere parmaklarımı batırdım... ama tırnaklarımdan çok parmaklarıma yapışan şekiller daha güzel oldu :))) deneye deneye kafanıza göre yapabilirsiniz bişiyler... en azından farklı bi metod :))) boş vakitler için terapi :))

videodakini izeledim. orda yapan kişi her tırnak içn tek tek uğraşıyor,sen sanırım karışık kullanıyorsun. yaz tatilinde deneyebilirim. çünkü bu aralar hiç sabrım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…