Kayra 42 bende senin bi arkadaşın için ne güzel düşüncelere sahipliğine hayran kaldım. varmı senin gibi arkadaş, ya kaldımı ki ay çok kıskandım vuslatı bak şimdi böle bi arkadaşa SAHİP olduğu için. Bende 7 yıldr bebek bekleyen düşükleri olmuş ve umudunu yitrmeyen bi ane adayı olarak
Kayra 42 bende senin bi arkadaşın için ne güzel düşüncelere sahipliğine hayran kaldım. varmı senin gibi arkadaş, ya kaldımı ki ay çok kıskandım vuslatı bak şimdi böle bi arkadaşa SAHİP olduğu için. Bende 7 yıldr bebek bekleyen düşükleri olmuş ve umudunu yitrmeyen bi ane adayı olarak
vuslat'ım....ben senin sessizliğinde ses,yaranda merhem olamazsam dost deme bana...sanalda tanıştıkk malesef acı birleştirdi yaralı yüreklerimizi ama sanki bin yıldır hayatımda yanıbaşımdasın.sevgi değil sana duyduğum.korku kaygı umut özlem dua saygı hayranlık hepsinin birleşmesindende kayra doğuyor işte yüreğinde....
bana hiçbir şey borçlu değilsin.evet vesile olan rabbime binlerce şükür olsunkii senin konunda beni hep haklı çıkardıı.ettiğim duaların onun katında kabul görmeside acizliğimle el açtığım yaradanıma mahcup ettirdi beni.biliyorumki can arkadaşımm az kaldı miniğimizin aramıza katılmasına.iki kere öpüpü iki kere seveceksin,ben öyle yaptım çünkü..
sevgili kader arkadaşlarımız rabbim neye ol demişte olmamışki...yumurtaya can veren rabbimin hayatlarımıza yaşama sebepleri yollaması hiçte zor değil.sadece sınavlarımız farklı.ben,vuslatım ve bizim gibi binlercesi sınavlarımızın ardından kavuştuk en kıymetlilerimize
arkadaşımın vuslatımın,can dostumun doğumuna çok kalmadı.bir prenses geliyo abisinin cennetten yolladığı.anasına can yoldaşı,yarasına merhem,babasına prenses,bana arkadaşımın yüzünü güldürecek teyzesinin kuzusu...şimdi birkez daha dua edelim vuslatıma ve vuslatım gibi olanlaraa.korku kaygı öyle zorkii.müslümanın müslümana ettiği duadan kabulü yoktur der babam.birbirimize,çaresiz tüm anneler,umut isteyenlere,bebek isteyenleree herkese dua edelim vuslatımıda içine koyarak...
canımın canı,can dostumm,olduğun yerde mutlu ol pamuğunla.dualarım arkanda yanında yüreğinde olsunn....dualarıma amin deyişim kadar çok seviyorum seni..sabır bitanem dua canım...az kaldıııııııııı..
Sevmek için görmek gerekmediğini bir kez daha gösteren kan değil ama can kardeşlerim oldunuz.Kızım o kadar şanslı ki sizin gibi teyzeleri olduğu için...Umutlarınızı yitirmeyin canım.Ama Rabb'im de hep acının en yoğun zamanında gönderiyor rahmetini.Karanlığın en kesif zamanda açılıyor bulutlar.Unutmayın bunu.İnanın canım Allahın bizi de güldüreceğine inancınızı hiç kaybetmeyin.Zamanını kimse bilmiyor O'ndan başka ama biz her zaman umutlu olacağız..Rahmetinden ümidimizi kesmeyeceğiz inşallah canım...Vuslat'i unutmak, düsünmemek mümkün mü!!!! O hep dualarimda, düsüncelerimde.....
Insallah yavrusunu hayirlisiyla kucagina alacak ve bize, umutlarini yitirmek üzere olan melek annelerine cok büyük bir örnek ve motivasyon kaynagi olacak....
Minik kizinin da bir sürü manevi teyzesi olacak.....
Allaha emanet olun Vuslat.....
Amin canım inşallah öyle olacak bu sefer.Ve kızım hep teyzelerinin hikayeleriyle büyüyecek.Siz ona nasıl dua ettiyseniz o da size aynısını edecek inşallah canım....Dualarım vuslat ve bebeğiyle...Her şey çok güzel olacak ve bebeğimiz sağlıcakla doğacak inşallah...Buna gönülden inanıyorum...
Hikayeni çok iyi biliyorum canım.Ağlayarak okudum.Evet canım yine anne olacaksın sen de.Ve biz kızımla sana dua edeceğiz.Sakın umudunu kesme olur mu...hadi doğur sağlıcakla kuacağına al sev okşa acın hafiflesin sonrada bize umut ol evet bizde yavrumuzu kaypettik ama yine anne olcaz inş. dedirt Rabbiö yardımcın olsun
Bu. saydığın şeyleri düşündükçe kalbim heyecandan yerinden fırlayacak gibi oluyor.Onun ağladığını duymak hem de öylesine nazdan,acıdan değil...Büyürken izlemek...Kokusunu korkmadan içime çekmek...Düşüncesi bile içimi böyle titretirken gerçeğini hayal edemiyorum...İnşallah az kaldı canım.Dualarınızla az kaldı...Vuslat ve Kayra dostluğunuz çok güzel Allah daim etsin.
Vuslat bebişin gelmesine çok az kalmış canım. Korkular kaygılar biliyorum hep seninle birlikte. Ama sen sabrettin ve inşallah şimdi sağ salim kızını kucağını alacaksın. Oğlunun hikayesini okuduğumda inanılmaz derecede üzülmüştüm kendime kızmıştım niye sabredemiyorum diye.Sen bekledin bekledin sabrettin ve oğluşun kızını sana gönderdi. Dilerim çok kolay bir doğum yaparsın. Kızının ağlamalarını duyarsın, doya doya göğsüne bastırıp emzirirsin, kokusunu içine çekersin, gecelerce uykusuz kalıp miniğinle ilgilenirsin. Oğlunda yaşayamadıklarının hepsini kızında yaşarsın inşallah. Uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bir evladın olsun sana bütün dertlerini unuttursun. Dualarım seninle olacak
konumuz okuyup cevap veren can dostlar....
bugün konuştum vuslatımlaa.evet vuslatına az kalmış.32.haftasında elma şekerim(maşallah).çok zorlu yollardan geçtiğide sesindeki kırılganlıktan hemen anlaşılıyordu.fındığı iyi elhamdülillah.biliyorumki duaları sizlerle..
canım melek annelerim..umut olsun diye vuslatı beklemeyin,umut var çünkü.bende bir melek annesiyim malesef sizler gibi.ama bakın şimdi bi bebeğim var...benim gibi yüzlerce örnek var.vuslatt belki çok güzel bi inanaç olacak birçoğunuz için ama inanun umut var.sabır dua..özelliklede birbirimize ettiğimiz dua.
vuslatıma duanızı eksik etmeyin.minik sıpa içeride 5 hafta daha kalsa yeter....canım dostumm,prensesimin güzel annesii dualarımız seninleee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?