VUSLATımın cennet kuşu kardeşini yolladı...haydi duaya dostlar....

umut yitirilmez arkadaşım.umut olmazsa yaşamanın anlamı ne?umut,inanç,dua....dualarım sizinle....hepimizi rabbim yarattı.hepimiz kardeşiz.ben kardeşime yanmazsam ottan ne farkım kalır..teşekkür ederim.allahım tez zamanda kucağını doldursun....

umut yitirilmez arkadaşım.umut olmazsa yaşamanın anlamı ne?umut,inanç,dua....dualarım sizinle....hepimizi rabbim yarattı.hepimiz kardeşiz.ben kardeşime yanmazsam ottan ne farkım kalır..teşekkür ederim.allahım tez zamanda kucağını doldursun....

vuslatcımmm adın ne kadar sevındım anlatamam.. senı okurken delı gıbı aglar herkese de okuturdum o yazıyı dua ısterdım...
Allahım dılerım kı karnındakı o mınık eller senı hıcccc bırakmaz kı bırakmayacaktırda..
kendıne ıyı bak canım..
bu guzel mutlulugu gulşahımında en kısa zamanda yaşamasını cok cok cok ıstıyorum
rabbımden dılıyorum
Allah kımseye evlat acısı yaşatmasın.. bnm annem yaşadı hayatımız zından oldu..
rabbım hepınızı esırgesın....

Vuslat Ablacım Can Yoldaşım Sırdaşım Oğluşumun Rahatsızlıgında Hep Bana Destek Olan Ablacım Şimdi Ögreniyorum Hamile Oldugunu Okadar Sevinçliyimki Allahım Çok Duygulandım Yusufumuz Demek Annecim Sen Üzülme Bak Kardeşimi Yolluyorum Dedi Rabbime Sonsuzca Şükürler Olsun Ablacım Dualarımızı Boşa Çıkarmadı Ay Allahım Sevincimden Deli Divaneye Döndüm Hamdolsun Sana Rabbim İnşallah Sorunsuz Bir Hamilelik Yaşarsın İnşallah Sağlıklı Ve Zamanında Kucagına Alırsın Minişimi Sen Beni Mutlu Ettin ya Ablacım Dilerim Benden Daha Fazla Mutlu Olursun

[FONT="<SPAN><SPAN id=dtx-highlighting-item dtx-Highlight-BackgroundColor="yellow">Com</SPAN>ic Sans MS</SPAN>"]rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....[/FONT]

İçimde bir umut filizleniyor şimdi,yorgun kalbime yardım etmek istercesine ufacık bir yürek daha çarpıyor,filizleri yavaş yavaş hayata kök salıyor...Kendini büyütürken ..biliyorum ...aslında benim yaralarımı sarıyor..Günler bu ara -hayatım boyunca yaşadığın en uzun günlerden olmasa da - çok uzun geçiyor,zor geçiyor...Elimde nadide bir mücevheri tutuyor gibi hissettiriyor 200 gramlık o minik yürek bana şimdi.O kadar değerli,bir o kadar kırılgan... O soruyu ise sormak bile beni tepe taklak etmeye yetiyor bu ara...Aynı acıları yaşamak ve yaşatmak...Bu yürek buna bir kez daha dayanır mı sorusu o rüyadan uyandırmaya yetiyor yetmesine ya sizlerin böylesine en derinden ettiğiniz duaları görünce burda, korku yerini buruk bir sevince bırakıyor...

Kayram..Can'ım..Can arkadaşım...Kıskandıklarını yazmış bazı arkadaşlar, eminim latife yapmışlar ama dostluğun o kadar değerli ki sadece bunun için bile şükretmeye ömrüm yetmez sanırım...Allah bir zorluk verince kolaylığı da verirmiş ya bana verdiği lütuf sensin sanırım...

Bir arkadaşım sormuş yeni bir bebeğin olunca acıların diner mi eskisi gibi olur mu insan diye..Sen en güzel şekilde yanıtlamışsın zaten dilsizken dilim oldun diyorum ya bunu onaylarcasına...Evet senin de dediğin gibi ...Biz melek anneleri...Dünyayı da verseler bize asla eskisi gibi olamayacağız..O acıyı hiç yaşamamış gibi olmayı isteyenimiz de yoktur sanırım...Meleklerimizin hatırası ne kadar acı olursa olsun onlar bizim en değerlilerimiz olarak kıyamete kadar içimizde yaşayacaklar...Onları unutturacak bir şey olsaydı bile dünyada, bu acıyı içimde taşımayı tercih ederdim...Elbet güleceğiz tekrar,derdi veren Allah derde dayanacak mutluluklar verecek elbette ama eskisi gibi olmayacağız hiçbirimiz...

vuslat'ım....ben senin sessizliğinde ses,yaranda merhem olamazsam dost deme bana...sanalda tanıştıkk malesef acı birleştirdi yaralı yüreklerimizi ama sanki bin yıldır hayatımda yanıbaşımdasın.sevgi değil sana duyduğum.korku kaygı umut özlem dua saygı hayranlık hepsinin birleşmesindende kayra doğuyor işte yüreğinde....
bana hiçbir şey borçlu değilsin.evet vesile olan rabbime binlerce şükür olsunkii senin konunda beni hep haklı çıkardıı.ettiğim duaların onun katında kabul görmeside acizliğimle el açtığım yaradanıma mahcup ettirdi beni.biliyorumki can arkadaşımm az kaldı miniğimizin aramıza katılmasına.iki kere öpüpü iki kere seveceksin,ben öyle yaptım çünkü..
sevgili kader arkadaşlarımız rabbim neye ol demişte olmamışki...yumurtaya can veren rabbimin hayatlarımıza yaşama sebepleri yollaması hiçte zor değil.sadece sınavlarımız farklı.ben,vuslatım ve bizim gibi binlercesi sınavlarımızın ardından kavuştuk en kıymetlilerimize
arkadaşımın vuslatımın,can dostumun doğumuna çok kalmadı.bir prenses geliyo abisinin cennetten yolladığı.anasına can yoldaşı,yarasına merhem,babasına prenses,bana arkadaşımın yüzünü güldürecek teyzesinin kuzusu...şimdi birkez daha dua edelim vuslatıma ve vuslatım gibi olanlaraa.korku kaygı öyle zorkii.müslümanın müslümana ettiği duadan kabulü yoktur der babam.birbirimize,çaresiz tüm anneler,umut isteyenlere,bebek isteyenleree herkese dua edelim vuslatımıda içine koyarak...
canımın canı,can dostumm,olduğun yerde mutlu ol pamuğunla.dualarım arkanda yanında yüreğinde olsunn....dualarıma amin deyişim kadar çok seviyorum seni..sabır bitanem dua canım...az kaldıııııııııı..

Vuslat'i unutmak, düsünmemek mümkün mü!!!! O hep dualarimda, düsüncelerimde.....
Insallah yavrusunu hayirlisiyla kucagina alacak ve bize, umutlarini yitirmek üzere olan melek annelerine cok büyük bir örnek ve motivasyon kaynagi olacak....
Minik kizinin da bir sürü manevi teyzesi olacak.....
Allaha emanet olun Vuslat.....

Dualarım vuslat ve bebeğiyle...Her şey çok güzel olacak ve bebeğimiz sağlıcakla doğacak inşallah...Buna gönülden inanıyorum...

hadi doğur sağlıcakla kuacağına al sev okşa acın hafiflesin sonrada bize umut ol evet bizde yavrumuzu kaypettik ama yine anne olcaz inş. dedirt Rabbiö yardımcın olsun

Vuslat ve Kayra dostluğunuz çok güzel Allah daim etsin.
Vuslat bebişin gelmesine çok az kalmış canım. Korkular kaygılar biliyorum hep seninle birlikte. Ama sen sabrettin ve inşallah şimdi sağ salim kızını kucağını alacaksın. Oğlunun hikayesini okuduğumda inanılmaz derecede üzülmüştüm kendime kızmıştım niye sabredemiyorum diye.Sen bekledin bekledin sabrettin ve oğluşun kızını sana gönderdi. Dilerim çok kolay bir doğum yaparsın. Kızının ağlamalarını duyarsın, doya doya göğsüne bastırıp emzirirsin, kokusunu içine çekersin, gecelerce uykusuz kalıp miniğinle ilgilenirsin. Oğlunda yaşayamadıklarının hepsini kızında yaşarsın inşallah. Uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bir evladın olsun sana bütün dertlerini unuttursun. Dualarım seninle olacak

konumuz okuyup cevap veren can dostlar....
bugün konuştum vuslatımlaa.evet vuslatına az kalmış.32.haftasında elma şekerim(maşallah).çok zorlu yollardan geçtiğide sesindeki kırılganlıktan hemen anlaşılıyordu.fındığı iyi elhamdülillah.biliyorumki duaları sizlerle..
canım melek annelerim..umut olsun diye vuslatı beklemeyin,umut var çünkü.bende bir melek annesiyim malesef sizler gibi.ama bakın şimdi bi bebeğim var...benim gibi yüzlerce örnek var.vuslatt belki çok güzel bi inanaç olacak birçoğunuz için ama inanun umut var.sabır dua..özelliklede birbirimize ettiğimiz dua.
vuslatıma duanızı eksik etmeyin.minik sıpa içeride 5 hafta daha kalsa yeter....canım dostumm,prensesimin güzel annesii dualarımız seninleee.....

Sevmek için görmek gerekmediğini bir kez daha gösteren kan değil ama can kardeşlerim oldunuz.Kızım o kadar şanslı ki sizin gibi teyzeleri olduğu için...Umutlarınızı yitirmeyin canım.Ama Rabb'im de hep acının en yoğun zamanında gönderiyor rahmetini.Karanlığın en kesif zamanda açılıyor bulutlar.Unutmayın bunu.İnanın canım Allahın bizi de güldüreceğine inancınızı hiç kaybetmeyin.Zamanını kimse bilmiyor O'ndan başka ama biz her zaman umutlu olacağız..Rahmetinden ümidimizi kesmeyeceğiz inşallah canım...
Dualarım vuslat ve bebeğiyle...Her şey çok güzel olacak ve bebeğimiz sağlıcakla doğacak inşallah...Buna gönülden inanıyorum...
Amin canım inşallah öyle olacak bu sefer.Ve kızım hep teyzelerinin hikayeleriyle büyüyecek.Siz ona nasıl dua ettiyseniz o da size aynısını edecek inşallah canım....
hadi doğur sağlıcakla kuacağına al sev okşa acın hafiflesin sonrada bize umut ol evet bizde yavrumuzu kaypettik ama yine anne olcaz inş. dedirt Rabbiö yardımcın olsun
Hikayeni çok iyi biliyorum canım.Ağlayarak okudum.Evet canım yine anne olacaksın sen de.Ve biz kızımla sana dua edeceğiz.Sakın umudunu kesme olur mu...
Bu. saydığın şeyleri düşündükçe kalbim heyecandan yerinden fırlayacak gibi oluyor.Onun ağladığını duymak hem de öylesine nazdan,acıdan değil...Büyürken izlemek...Kokusunu korkmadan içime çekmek...Düşüncesi bile içimi böyle titretirken gerçeğini hayal edemiyorum...İnşallah az kaldı canım.Dualarınızla az kaldı...

Her nazımı çeken ,sevince her şeyini veren ,karşılıksız seven,derdimi dert edinip kendi derdini unutan can arkadaşım...En acılı zamanlarımda seninle rahatladım.Yeni bir bebek ihtimalini aklımın ucundan geçiremezken belki de sevgin ve inancının büyüklüğüyle bebeğimizin gönlümdeki filizlerini seninle attım.Aynı kaderi paylaşmıştık ikimiz de ve sen Nehirimizi kucağında tutuyordun tanıştığımızda...Benim için en güzel örnek sen oldun...İnşallah yaza geleceksin ve Rabbimin lütfu dualarının sonucu Zeynep Neva'mızı kucağında tutacaksın...O kadar güzel bir kalbin var ki Rabbim o güzel yüzünü hiç soldurmasın,yüreğine keder yerleşmesin..Benim için hayal ettiklerini Allahım hiç eksiksiz sana da versin...

aslında adını hep biryerlerden bildiğim ama hikayesini hiç bilmediğim bir isimdi Vuslat..ilk dün okudum hikayeni..Melek Oğlunun hikayesini..okudukça yüreğim yandı,okudukça önce sessizce sonra bağıra bağıra ağlamaya başladım...kimi yerde yüreğim dayanmadı okumaya bıraktım kimi yerde yeniden başladım...şimdi bu satırları yazrken bile bir el kalbimi sıkıyor sanki,nefes alamıyorum..dualarım seninle ve güzel kızınla..İnşallah bu sefer yavrun sağlıkla gelecek...buna tüm kalbimle inanıyorum ve diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…