vuslat'ım....ben senin sessizliğinde ses,yaranda merhem olamazsam dost deme bana...sanalda tanıştıkk malesef acı birleştirdi yaralı yüreklerimizi ama sanki bin yıldır hayatımda yanıbaşımdasın.sevgi değil sana duyduğum.korku kaygı umut özlem dua saygı hayranlık hepsinin birleşmesindende kayra doğuyor işte yüreğinde....
bana hiçbir şey borçlu değilsin.evet vesile olan rabbime binlerce şükür olsunkii senin konunda beni hep haklı çıkardıı.ettiğim duaların onun katında kabul görmeside acizliğimle el açtığım yaradanıma mahcup ettirdi beni.biliyorumki can arkadaşımm az kaldı miniğimizin aramıza katılmasına.iki kere öpüpü iki kere seveceksin,ben öyle yaptım çünkü..
sevgili kader arkadaşlarımız rabbim neye ol demişte olmamışki...yumurtaya can veren rabbimin hayatlarımıza yaşama sebepleri yollaması hiçte zor değil.sadece sınavlarımız farklı.ben,vuslatım ve bizim gibi binlercesi sınavlarımızın ardından kavuştuk en kıymetlilerimize
arkadaşımın vuslatımın,can dostumun doğumuna çok kalmadı.bir prenses geliyo abisinin cennetten yolladığı.anasına can yoldaşı,yarasına merhem,babasına prenses,bana arkadaşımın yüzünü güldürecek teyzesinin kuzusu...şimdi birkez daha dua edelim vuslatıma ve vuslatım gibi olanlaraa.korku kaygı öyle zorkii.müslümanın müslümana ettiği duadan kabulü yoktur der babam.birbirimize,çaresiz tüm anneler,umut isteyenlere,bebek isteyenleree herkese dua edelim vuslatımıda içine koyarak...
canımın canı,can dostumm,olduğun yerde mutlu ol pamuğunla.dualarım arkanda yanında yüreğinde olsunn....dualarıma amin deyişim kadar çok seviyorum seni..sabır bitanem dua canım...az kaldıııııııııı..