• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vuslat Ne Zaman Ya.....

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Kızlar benim de bir yuvam olsun ya..Az önce ev fotolarına baktım içim gitti ya ..Ben de aşkıma kavuşmak istiyorum :43:

Arkadaşlar benimki bekleyen,oldu dediği anda olmayan sevgilisine bi türlü kavuşamayan yok mu? Mobilyalara bakıpta iç geçiren sonra sevgilsiinin başının etini yiyen yok mu :)

ya arkadasim dalga mi geciyosun. deminden beri bisey demiyim diyorum ama iki konu acmissin dayanamadim. beraber geliriniz 3 bin lira bunu kim görüyo bu devirde göremeyenler var biraz sükret canim. yok onu alamicam bunu alamicam diyorsun. her ay kenara 100 lira bile koysaniz ikiniz taksitleri hayli hayli ödersiniz. ceyizini tamamlamissin ee daha ne yatak odasi, oturma grubu bitti iste daha ne mutfaklarda hazir zaten oldu bitti. biz daha is bulamiyoruz sen üc bin nasil yetecek derdindesin ayip ya

tanyacım iyi hoş güzel demişsin de ayrıca ikimizinde ailelerimize karşı sorumlulukları var.Daha doğrusu beklentileri var.Bir hayat nasıl kurulur bilmediğim için de ister istemez endişelerim var.

Back