Vulvada kırmızı şişlik ( klitorisin hemen yanındaki küçük dudakta)

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
Kızlar duşta yeni farkettim, küçük dudakta kırmızı mercimek büyüklüğünde şişlik var sadece dokununca ağrıyor böyle yağ bezesi hissi gibi kaygan.... Regl yeni bitti, ped mi tahriş etti acaba diye düşündüm, bikaç gündür yeni oluştu sanırım.... Sizce bu ne olabilir..

Bartholin kisti mi diye baktım o Da şiddetli ağrılı apse olurmuş, bu öyle değil, Zaman geçer mi...

Ne kdr kendime baksam da bişeyler çıkıyor böyle ... Bi an endişelendim... Bikaç güne küçülüp yok olur mu acaba...

Sigil olabilir

Klitoris çizgisi hizasında elimle dokununca deri içinde... Yeni oluşan bir şey, dün su tutunca ağrıdı... Siğil ağrımaz bildiğim kadarıyla, su tutunca hiç ağrımaz, ben gibi bişey o galiba.. Bu kırmızı sivilce gibi düşün.... Kist olabilir mi, öyle olsa bile kist bikaç günde çıkar mı, ped mi o bölgeyi tahriş etti diye düşündüm ne bileyim

Sivilce olabilir
Hijyene cok dikkat etmeme ragmen bende de oluyor
Hatta bir hafta sürüyor geçmesi
Dokununca acı hissi oluyor
Kafaniza takmayin bence sivilcedir

Sivilce olabilir
Hijyene cok dikkat etmeme ragmen bende de oluyor
Hatta bir hafta sürüyor geçmesi
Dokununca acı hissi oluyor
Kafaniza takmayin bence sivilcedir
İnşallah canım, ilk defa karşılaştım böyle bir şey ile, klitoris yanında olunca canımı sıktı... Ne kdr bakarsan bak hep bişeyler çıkıyor olması can sıkıcı...

Dokununca kırmızı sivilce gibi yuvarlak, deriyi biraz gergin tutunca içi sanki beyaz, umarım sivilcedir kendi kendine geçer... 1 hafta aynı şekilde durursa Dr göstermem gerekir.... Umarım gerek kalmaz, klitoris yanında sivilce ise bunu ilk çıkarmayı beceren ben olmuş olucam... Başka kötü şey çıkmasında.... Korkar olduk herşeyden

Kızlar, sabah patladı o sert kırmızı mercimek gibi şişlik... Kanlı iltihap aktı... Sanırım bartholin kisti burda da okuduğum kadarıyla.... Başına gelen veya gelebilecek olan olursa konu olmuş oldu.. Ağrısı kötü ama inşallah bir daha tekrarlamaz...

Bartholın kıstı o kadar küçük olmaz benım apsem var ordan bılıyorum

Bartholın kıstı o kadar küçük olmaz benım apsem var ordan bılıyorum
O zaman bu sivilceydi demek ki canım.... İnşallah bir daha çıkmaz bunun bile ağrısı kötüydü... Bartholin ağrısı daha kötü olmalı, Allah şifa versin sana da geçmiş olsun

Aynısını su sıralar pek yasadım
Temizlige önem verdigim halde cıkıyor
Naylon ic camasırlarından cok pamuklu tercih et bir süre sanırım havasızlıktan oluyor dar giyinmektende kacın tabiki birkac güne gidiyor merak etme

Tmm canım tşk ederim kırmızı şişlik var ama daha küçük artık, iltihap çıkmıo, sanırım gün geçtikçe yok olacak inşallah

Tmm canım tşk ederim kırmızı şişlik var ama daha küçük artık, iltihap çıkmıo, sanırım gün geçtikçe yok olacak inşallah
Ucu yara gibi olduysa bepanten sürebilirsin yanma hisside varsa rahatlatıyor rica ederim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…