Sigil olabilirKızlar duşta yeni farkettim, küçük dudakta kırmızı mercimek büyüklüğünde şişlik var sadece dokununca ağrıyor böyle yağ bezesi hissi gibi kaygan.... Regl yeni bitti, ped mi tahriş etti acaba diye düşündüm, bikaç gündür yeni oluştu sanırım.... Sizce bu ne olabilir..
Bartholin kisti mi diye baktım o Da şiddetli ağrılı apse olurmuş, bu öyle değil, Zaman geçer mi...
Ne kdr kendime baksam da bişeyler çıkıyor böyle ... Bi an endişelendim... Bikaç güne küçülüp yok olur mu acaba...
Dışarda değil etin içinde... SanmıyorumSigil olabilir
Sivilce olabilirKızlar duşta yeni farkettim, küçük dudakta kırmızı mercimek büyüklüğünde şişlik var sadece dokununca ağrıyor böyle yağ bezesi hissi gibi kaygan.... Regl yeni bitti, ped mi tahriş etti acaba diye düşündüm, bikaç gündür yeni oluştu sanırım.... Sizce bu ne olabilir..
Bartholin kisti mi diye baktım o Da şiddetli ağrılı apse olurmuş, bu öyle değil, Zaman geçer mi...
Ne kdr kendime baksam da bişeyler çıkıyor böyle ... Bi an endişelendim... Bikaç güne küçülüp yok olur mu acaba...
İnşallah canım, ilk defa karşılaştım böyle bir şey ile, klitoris yanında olunca canımı sıktı... Ne kdr bakarsan bak hep bişeyler çıkıyor olması can sıkıcı...Sivilce olabilir
Hijyene cok dikkat etmeme ragmen bende de oluyor
Hatta bir hafta sürüyor geçmesi
Dokununca acı hissi oluyor
Kafaniza takmayin bence sivilcedir
Bartholın kıstı o kadar küçük olmaz benım apsem var ordan bılıyorumKızlar, sabah patladı o sert kırmızı mercimek gibi şişlik... Kanlı iltihap aktı... Sanırım bartholin kisti burda da okuduğum kadarıyla.... Başına gelen veya gelebilecek olan olursa konu olmuş oldu.. Ağrısı kötü ama inşallah bir daha tekrarlamaz...
O zaman bu sivilceydi demek ki canım.... İnşallah bir daha çıkmaz bunun bile ağrısı kötüydü... Bartholin ağrısı daha kötü olmalı, Allah şifa versin sana da geçmiş olsunBartholın kıstı o kadar küçük olmaz benım apsem var ordan bılıyorum
Tesekkur ederim keske hıc dokunmasaydınO zaman bu sivilceydi demek ki canım.... İnşallah bir daha çıkmaz bunun bile ağrısı kötüydü... Bartholin ağrısı daha kötü olmalı, Allah şifa versin sana da geçmiş olsun
Dokunmak derken sıkma durumum olmadı çünkü acıyordu, sabah peçeteyle silerken Bi baktım o şişlik iltihap akmış.... Yani üzerine basarak uğraşmadım çok...Tesekkur ederim keske hıc dokunmasaydın
Tmm canım tşk ederim kırmızı şişlik var ama daha küçük artık, iltihap çıkmıo, sanırım gün geçtikçe yok olacak inşallahAynısını su sıralar pek yasadım
Temizlige önem verdigim halde cıkıyor
Naylon ic camasırlarından cok pamuklu tercih et bir süre sanırım havasızlıktan oluyor dar giyinmektende kacın tabiki birkac güne gidiyor merak etme
Ucu yara gibi olduysa bepanten sürebilirsin yanma hisside varsa rahatlatıyor rica ederim gecmis olsunTmm canım tşk ederim kırmızı şişlik var ama daha küçük artık, iltihap çıkmıo, sanırım gün geçtikçe yok olacak inşallah
Gecmıs olsun canım ınsallah bırdaha olmaz belkı deterjan alerjı yapmıştırDokunmak derken sıkma durumum olmadı çünkü acıyordu, sabah peçeteyle silerken Bi baktım o şişlik iltihap akmış.... Yani üzerine basarak uğraşmadım çok...