Vücuttaki yağları eriten yöntem...

papatya_931

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
150
0
96
Tekirdağ
Arkadaşlara sizlere muhteşem bi yöntem önericem. Kendim yaklaşık 1 haftadır kullanıorum ve etkisini gördüm. Aktardan alacağınız Kırk kilit otu ve biberiye otunu 2 fincan kaynamış suda demleyerek gece yatmadan önce içmeniz gerekio. Geçtiğimiz hafta yengemle birlikte almaya gittik bende kilomdan şikayetçiyim ve denemediğim yönem kalmadı. 2 yıldır 63 kiloyum ve ne yaparsam yapayım değişen bişi olmuodu. Son bir ümit deyip bende aldım. Yapmanız gereken şey kaynamış suyun içine 1'er tutam kırk kilit otu(at kuyruğu diyede geçio) ve biberiyeden atıp demlemeye bırakmanız. Yatmadan önce 2 fincan için. Ben göbek bölgemde değşiklik farkettim. İnternetten araştırıp aldım sadece yüksek tansiyon hastalarına ve hamilelere önerilmio..

çok kötü sayılmaz canım. eğer içemezsen limon eklemeyi deneyebilirsin.. ben alıştım herkez alışır herhalde :))) annemide teşvik ettim o bile içiyo :))

ben bu karışımı denemek istiyorum.ama pek fazla açıklama yok.konuyu açan arkadaşım siz çevrenizde bunu kullanarak kilo verenlere şahit oldunuzmu.siz başlayalı bir hafta olmuş.bir haftada kaç kilo verdiniz.
muhteşem bir yöntem deyince baya heveslendim.

aslinda fizigim yerinde, ama evlendikten sonra, göbek biraz cikti diyebilirim, bedenim halen 38 ama yinede oturunca o katlari hic sevmiorum..
ne yapacami da blmiom, diyetleti hic denemedim, gece gündüz yemek yerim, sorun degil, yinede pek almam, ama bu göbegi nasi eritcem hemencik

canım düzenli mekik çekerek katlı göbeğinden kurtulabilirsin

bugün prof. dr. ibrahim saraçoğlunun katıldığı tw programını izleme olanağım oldu ordada kırk kilit diğer adıyla arap saçından bahsedildi ama zayıflama yönü deilde ms hastalığında oluşan şikayetlerde we kanser hücresinin dağılmasını engellemede yararlı olduğunu söledi..

program sunucusuda böle bişeye yarıyo madem normal gündelik yaşamda kullanmamızı önerirmisiniz? diye sorduğundada her otun her bünyeye iyi gelmiyesecğini ancak şikayetler nüksettiğinde kullanılmasının faydalı olacağını söyledi

arkadaşlarr papatya arkadaşımız kullanmış we faydasını gördüğü içinde bizlerle paylaşmak istemiş teşekkür ederim kendi adıma ama şunuda unutmayalımki her sölenen ot içilmezz yararı olcağı gibi zararlarınıda unutmamak lazımm:1hug:

Konuyu başlatan arkadaşımız....sizin yorum ve cevaplarınızı bekliyoruz....

evettt kilonuzda değişim oldu mu bir de nasıl kilo verdiriyo acaba iştahı mı kesiyo yada yağları mı eritiyo vs. cevabını bekliyoruzbuyrunnnnnnnnn

arkadaşlar ben 2 hafta kullandım bu denilen otları hiçbir değşim olmadı bel vede göbek bölgesinde her ot herkese yaramıyor ben biberiyeyi artık yeşil çayla beraber kullanıyorum midemdeki gazı alıyor vede son zamanlarda elmalı tarçınlı karışımı içiyorum metebolizmam hızlansın diye
bide konuyu açan arkadaşımız yazmış ama ortadan kaybolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…