Vücuttaki şişlik ve kızarıklık

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kizlar merhaba. 2 gündür vücudum da çok kötü alerji gibi bişey çıkardım. Doktor krem ve hap verdi ama daha arttı. Göz kapaklarım, avuç içlerim aklınıza gelecek her yerim şişti kızardı. Fotoğrafa ekliyorum lütfen bakabilir misiniz. Kaşıntı dan duramıyorum artık yanıyor da

Eklentiler

• IMG_20231025_224802.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 1.279
  • IMG_20231025_224746.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 655
En son ne yediniz bunlar olmadan once,alerjiye benziyo. Kardesimde aynisina benzer olmustu ilk defa yedigi bir yemek donrasi boyle vucudu alerji olmustu. Umarim sizinkide alerjidir uyuz vakası deildir

Geçmiş olsun kurdeşen olmuşsunuz bence çok duramıyorsanız acil gidip iğne yaptırabilirsiniz

En son ne yediniz bunlar olmadan once,alerjiye benziyo. Kardesimde aynisina benzer olmustu ilk defa yedigi bir yemek donrasi boyle vucudu alerji olmustu. Umarim sizinkide alerjidir uyuz vakası deildir
Yok canım farklı hicbisey yemedim ki hatta bu aralar özellikle dikkat ediyorum kolesterol yüksek diye çoğu şeyi kestim . İnşallah uyuz değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…