M maviagac Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2020 226 63 48 32 7 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maviagac #1 Bacaklarda sebepsiz yani carpmadan agrisiz minik morluklar neden olur arkadaslar ya gordukce tedirgin oluyorum
Bacaklarda sebepsiz yani carpmadan agrisiz minik morluklar neden olur arkadaslar ya gordukce tedirgin oluyorum
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.862 1 48.004 748 7 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maviagac #2 Pıhtılaşma parametrelerinizde bozukluk olabilir. Dahiliyeden randevu alın gerekirse sizi hematolojiye yönlendirir onlar.
Pıhtılaşma parametrelerinizde bozukluk olabilir. Dahiliyeden randevu alın gerekirse sizi hematolojiye yönlendirir onlar.
Dua4614 Kün Fe Yekün Kayıtlı Üye 9 Kasım 2021 474 324 33 7 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maviagac #3 maviagac .!.: Bacaklarda sebepsiz yani carpmadan agrisiz minik morluklar neden olur arkadaslar ya gordukce tedirgin oluyorum Genişletmek için tıkla... Bir çok sebebi var sebepsiz morlukların şunu yapın bunu yapan diyemem sağlık sonuçta doktora gidin mutlaka
maviagac .!.: Bacaklarda sebepsiz yani carpmadan agrisiz minik morluklar neden olur arkadaslar ya gordukce tedirgin oluyorum Genişletmek için tıkla... Bir çok sebebi var sebepsiz morlukların şunu yapın bunu yapan diyemem sağlık sonuçta doktora gidin mutlaka
M maviagac Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2020 226 63 48 32 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maviagac #4 Otrera .!.: Pıhtılaşma parametrelerinizde bozukluk olabilir. Dahiliyeden randevu alın gerekirse sizi hematolojiye yönlendirir onlar. Genişletmek için tıkla... Gittim hematoloji romatoloji birsey yok dendi ama neden sebepsiz morluk olur anlayamiyorum
Otrera .!.: Pıhtılaşma parametrelerinizde bozukluk olabilir. Dahiliyeden randevu alın gerekirse sizi hematolojiye yönlendirir onlar. Genişletmek için tıkla... Gittim hematoloji romatoloji birsey yok dendi ama neden sebepsiz morluk olur anlayamiyorum
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.948 7.416 108 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maviagac #5 Morarmayı hafife almamak lazım, kan kanseri bile olabilir
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.862 1 48.004 748 8 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi maviagac #6 maviagac .!.: Gittim hematoloji romatoloji birsey yok dendi ama neden sebepsiz morluk olur anlayamiyorum Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda yapılmış tam kan sayımı, idrar tetkikiniz var mı? Varsa bakabilirim sonuçlarına. Normalden çok daha kolay kanama var diyorsunuz, eğer sonradan başladıysa bu durum, altında bir sebep olmalı. Steroid tedavisi gördünüz mü yakın zamanda?
maviagac .!.: Gittim hematoloji romatoloji birsey yok dendi ama neden sebepsiz morluk olur anlayamiyorum Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda yapılmış tam kan sayımı, idrar tetkikiniz var mı? Varsa bakabilirim sonuçlarına. Normalden çok daha kolay kanama var diyorsunuz, eğer sonradan başladıysa bu durum, altında bir sebep olmalı. Steroid tedavisi gördünüz mü yakın zamanda?