• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücuttaki morarmalar

maviagac

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
226
63
48
32
Bacaklarda sebepsiz yani carpmadan agrisiz minik morluklar neden olur arkadaslar ya gordukce tedirgin oluyorum

Pıhtılaşma parametrelerinizde bozukluk olabilir. Dahiliyeden randevu alın gerekirse sizi hematolojiye yönlendirir onlar.

Bacaklarda sebepsiz yani carpmadan agrisiz minik morluklar neden olur arkadaslar ya gordukce tedirgin oluyorum
Bir çok sebebi var sebepsiz morlukların şunu yapın bunu yapan diyemem sağlık sonuçta doktora gidin mutlaka

Pıhtılaşma parametrelerinizde bozukluk olabilir. Dahiliyeden randevu alın gerekirse sizi hematolojiye yönlendirir onlar.
Gittim hematoloji romatoloji birsey yok dendi ama neden sebepsiz morluk olur anlayamiyorum

Gittim hematoloji romatoloji birsey yok dendi ama neden sebepsiz morluk olur anlayamiyorum
Yakın zamanda yapılmış tam kan sayımı, idrar tetkikiniz var mı? Varsa bakabilirim sonuçlarına.

Normalden çok daha kolay kanama var diyorsunuz, eğer sonradan başladıysa bu durum, altında bir sebep olmalı.

Steroid tedavisi gördünüz mü yakın zamanda?

Back