Vücuttaki elektriklenme bebeğe zarar verir mi?

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
o_O:eek:Merhaba kizlar size bi konu hakkinda danismak istiyorum su birkac gündür vücudumda bi elektrik var nereye dokunsam catur cutur sesler geliyor esime dokunuyorum elektrik carpiyo bildiğiniz ve suan hamileyim

Korkuyorumda bi sikinti olur bebegim icin diye ne yapmaliyim ben ya bebegime sikintisi olurmu bunun

o_O:eek:Merhaba kizlar size bi konu hakkinda danismak istiyorum su birkac gündür vücudumda bi elektrik var nereye dokunsam catur cutur sesler geliyor esime dokunuyorum elektrik carpiyo bildiğiniz ve suan hamileyim

Korkuyorumda bi sikinti olur bebegim icin diye ne yapmaliyim ben ya bebegime sikintisi olurmu bunun
Elektirik birikmesi olmus ciplak ayakla topraga bas cnm gecmis olsun :) bazen olabilio bendede oluo toprak alir

Bende de var bu ara kışlık yünlü kıyafetlerden oluyor sanırım çat cut çarpıyor .Bebeğine niye sıkıntı olsun ki bi hastalık değil mesela bugün ben polar giydim ustumede yünlü battaniye aldım koltuktan kalkınca sesler geliyor birşey olmaz yani

Bana da çok sık olur. Hele bir ara trafo gibiydim. Bebeğe sanmıyorum bir zararı olsun. Ama kontrole gittiğinizde bir sorun doktorunuza. En iyisi toprağa dokunmak. Bir süre örgü yün giymemek ve saçınızla çok uğraşmamak.

Bebişe bişey olmaz merak etmeyin.
Arkadaşların dediği gibi toprağa basmayı ya da en azından ellerinizi sürmeyi deneyin.
Ben de kedime dokunuca çarpılıyoruz iki gündür :D

Havalarda soguk ama sanirim tek caresi o öyle yapcam artik

Ilk bu kadar olunca sasirdim esim elimi tutcadi carptim artik. Dalga falan geciyom carparim haa diye..

ya neden bu aralar herkes aynı şeyleri yaşıyor :) böyle elektrikli bir insan değildim şimdi ne çıkarsam giysem çatır çutur ötüyor.gece karanlıkta kazağımı çıkarırken çarpılıyordum kıvılcımlar ateş gibiydi :)

Back
X