Vucuttaki benler icin erkekler ne dusunuyor? Evli arkadaslar ozellikle size bu soru:)

Bayan_Enteresan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
27
0
16
Ankara
Arkadaslar, bu konuda endisesi olan var mi benim gibi yada endiselencek bisi gormeyenler ne dersiniz? vucudumda cesitli benler var, kucuklerden kol bacak sirt her yerde var da, birkac tane tam karin bolgemde orta boy var. yani bakiyorum bazi kizlarin karin bolgeleri porselen gibi puruzsuz bir tene sahip ve cok hos duruyor

Son düzenleme:
benim her yer ben kollar dekolte karın ...zaten çok benliyim bide üstüne üstlük güneş lekelleri de vvar ...ben şikayet ederken bu durumdan herkes çok tatlı duruo sende dedi ...yani bilemicem......ben suratta olmadıkça sorun yok bence....yani 1 tane beenden bahsetmiyorum ...öle suratta 4-5 benden bahsediyorum ...

:) :) dert ettiğin şeye bak seviyosa sevdiğini her şekilde kabullenir

melissa aslinda ben de baskasinda gordugumde hos sirin buluyorum farkli bir hava da katio :) is bana gelince degisio iste ya..abartiyorum sanirim, gereksiz takintilarimdan kurtulmam laziim :))

melissa aslinda ben de baskasinda gordugumde hos sirin buluyorum farkli bir hava da katio :) is bana gelince degisio iste ya..abartiyorum sanirim, gereksiz takintilarimdan kurtulmam laziim :)) bir filmde kizin sevgilisi kollarindaki benleri gokyuzundeki yildizlara benzetiodu cok sirindi

nasıl ben
etli ben mi
yoksa leke şeklinde mi
leke şeklindeyse problem yok
ancak etli bense ben bile dayanamadığım için aldırdım sırtımdakileri
ıyy çok huylanıyorum ya
allahtan kocamda etli ben yok
hemen aldırtırdım valla
görünce bi hoş oluyorum

nişanlım benleri değilde lekeleri kötü bulduğunu söylemişti bir keresinde tvde bir bayanın dekoltesinde kollarında çiller vardı çok çirkin duruyor demişti ama bence önemli olan senin düşüncen cnm eğer şikayetçiysen aldırta bilirsin en azından göbeğindekileri tabi et beniyse sonuçta onları seçme şansımız yok çıksın veya çıkmasın diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…