vücuttaki bant izi

umudunu-kaybetme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
7.430
5.789
35
fikri olan varmı acaba.. pansuman yapıp bant yapsrdık vucuda ama smdı o bant kalntılarını nasıl cıkarabılırız acaba.......

Benimde dogumda elime takilan kelebegin bandi yapisip kalmisti.Ne denediysem olmadi.Sonra farkettim ki yikadikca ve sabunlu haldeyken kazidikca cikiyor.Dedigim gibi yaparsaniz sik sik yikayarak iki uc gunde cikar insaAllah:)
fikri olan varmı acaba.. pansuman yapıp bant yapsrdık vucuda ama smdı o bant kalntılarını nasıl cıkarabılırız acaba.......

Benimde dogumda elime takilan kelebegin bandi yapisip kalmisti.Ne denediysem olmadi.Sonra farkettim ki yikadikca ve sabunlu haldeyken kazidikca cikiyor.Dedigim gibi yaparsaniz sik sik yikayarak iki uc gunde cikar insaAllah:)

cevabn ıcın sagol cnm... ama cıkardm bıle... su aklıma geldı agdadan snra bı masaj yagı suruyolarya hanı o agdann yapskanlıgını gıderıyo hmde guzel kokuyo.. ondan surdm pamukla ovaladm cıktı hemen. hmde ck guzel koktu...

masaj yagyla ovaladım cıktı cnm sagol işimzkalmadı zatn cok sukr dıkslerımz kaynadı gıttı

gecen aynı şey başıma gelmişti..sonra nerde okudum hatırlamıyorum ama bebe yağını bandın iz yapan kısmına döktüm azcık ovaladıktan sonra hemen cıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…