Vücutta kızarıklık

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
Merhaba kızlar
Ben birşey danışmak istiyorum. Benim üst bacağımda yaklaşık 2 ay önce yaklaşık 1cm çapında bir kızarıklık oluştu sonradan morardı üstü pul pul oldu kahverengi bir renge büründü ama geçmedi ilk başlarda acaba bir yere vurdum yada tırnağımla kazıdım mı diye düşünmüştüm. Ama krem falan sürdüm geçer belki dedim. Bugün farkettim üstünde kırmızı kırmızı şeritler oluşmuş ve dokunduğumda acı hissi var. Doktora gitsem mi diye düşündüm ama gereksiz birşeysede doktora rezil olmak istemedim çünkü doktorları az çok biliyorsunuz. Daha önce bunun için mi geldin şeklinde çok tavırlarını gördüm.
bu kızarıklık stresli bir dönemimde ortaya çıkmıştı şimdide yine final dönemim ve kızarıklık arttı. sizce önemli birşey olabilir mi doktora gitmeli miyim?
Teşekkür ederim şimdiden

tabiki gitmelisin, aynı şymi bilmiyorum ama benim geçen ilk baahar ayında gövdemde aynı anlattıklarından çıktı irili ufaklı en büyüğü kasığımdaydı bende ağrı değil ama hafif kaşıntı vardı. doktor bağışıklık sistemin düşük plduğu için olmuş dedi, çinko ve alerji ilaçları verdi. ama dediki bunları seni psikolojik olarak rahatlakmak için veriyorum dedi. uykuna ve vitaminli yiyeceklere dikkat etmelisin dedi. kendiliğinden geçiyomuş ve bunu bir kere geçiren birdaha olmuyomuş. benim en büyüğü 3 ay sora geçti.

sakın onun üzerinden kese yapma başka yerlere bulaşabilir.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. doktordan azar işiticem diye gidememiştim. benimkide geçer inşallah en yakın sürede.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. doktordan azar işiticem diye gidememiştim. benimkide geçer inşallah en yakın sürede.

benimkiyle aynı şeyse geçer, ama başka bir şeyse de gitmek lazım doktora, çok normal bişey değil çünkü, binbir çeşit hastalık var. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…