- 4 Mart 2024
- 22
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi heja hebib
Karaciğerle alakalı olabilirkirmizi nokto kolumdakini cemek istedim bacagimda ve gogus bolgesinde var
Trasladiniz mi ? Her zamankinden farklı bir besin vs aldınız mı ?merhaba arkadaslar vucudumda bu lekelerden var cok endiseliyim bilen varmi
Merhaba bende bundan küçük olanları var küçük minik minik sizinkilere öylemi cildiyeye gittinizmimerhaba arkadaslar vucudumda bu lekelerden var cok endiseliyim bilen varmi
Tüylükten çıkmış Kıl olmuş onlarSadece tüy görüyorum
evet cok minikleride varMerhaba bende bundan küçük olanları var küçük minik minik sizinkilere öylemi cildiyeye gittinizmi
Cildiyeye ye gittinizmievet cok minikleride var
Merhaba bende de cikti bu kırmızı noktalardan merak ettim siz gittiniz mi cildiye yehic cildiyeye gitmedim ama bir iki tanesi uzun zamandir vardi simdi artmis
Merhaba, sizin de ameliyattan sonra mı çıktı? Benim de çok fazla çıktı ameliyattan 1-2 ay sonra. Her yerimde hemde, korkmuştum ama zaten tahlillerde birşeyim yok diye gitmedim doktora.Merhaba bende de cikti bu kırmızı noktalardan merak ettim siz gittiniz mi cildiye ye
Evet benimde ameliyattan sonra çıktı göbek göğüs de bide kollarımda ve sırtımda yani toplam 9 10 tanne..benim de tahillerde bişey çıkmadı fakat ben yine de düşünüyorum cildiyeye gitmeye..Merhaba, sizin de ameliyattan sonra mı çıktı? Benim de çok fazla çıktı ameliyattan 1-2 ay sonra. Her yerimde hemde, korkmuştum ama zaten tahlillerde birşeyim yok diye gitmedim doktora.
yok gitmedim korkuyorumMerhaba bende de cikti bu kırmızı noktalardan merak ettim siz gittiniz mi cildiye ye
Neden kalp damar cerrahisi?Endiselenmeni gerektirecek bir şey yok. Cildiye veya kalp damar cerrahisi doktoruna gidersen gerekli tedavi ile ortadan kaldırır. Kışa ben de şakagimdakinden kurtulmayı planlıyorum.
Bu kılcal damarlarla alakalı yaşanan bir sorun. Bu yüzden tedaviyi kalp damar cerrahı yapar.Neden kalp damar cerrahisi?