Arkadaşlar vücudum da önce sinek ısırığı şeklinde kasintili kırmızı lekeler çıktı doktora gittim alerji iğnesi vurdu ertesi günü duş aldım bu şekilde oldu geçiyor başka yerden çıkıyor kaşıntı yok ama neden olabilir başına gelen oldu mu göğsümün arası açıyor karaciğer filmi çekildim temiz dedi doktor kafayı yicem
İlaç verdi sabah akşam içiyorum birde jel verdi ama tekrarlıyor 3 gündür duş alınca daha kötü oluyor vücudumun her yerinde var karnımda kolumda sırtımda sanki biri tirmalamis tırnak izi kalmış gibiSadece iğneyle geçmez. Bir süre alerji hapı kullanmak gerekiyor cilt alerjileri için. Hap yazmadılar mı?
Benim çook fazla alerjim var, iki üç yılda bir cildimde nedeni belirsiz kızarıklıklar ortaya çıkıyor, böyle tek yerde değil kollarımda bacaklarımda bir tane eczaneden aldığım nemlendirici krem ve alerji hapı kullanıyorum yaklaşık 5-10 gün geçiyor etkisi.
İlaç verdi sabah akşam içiyorum birde jel verdi ama tekrarlıyor 3 gündür duş alınca daha kötü oluyor vücudumun her yerinde var karnımda kolumda sırtımda sanki biri tirmalamis tırnak izi kalmış gibi.Sadece iğneyle geçmez. Bir süre alerji hapı kullanmak gerekiyor cilt alerjileri için. Hap yazmadılar mı?
Benim çook fazla alerjim var, iki üç yılda bir cildimde nedeni belirsiz kızarıklıklar ortaya çıkıyor, böyle tek yerde değil kollarımda bacaklarımda bir tane eczaneden aldığım nemlendirici krem ve alerji hapı kullanıyorum yaklaşık 5-10 gün geçiyor etkisi.
Geçmiş olsun. Acaba su da mı sorun var ki . Tek sizin mi böyle ? Ilık suyla duş alın sıcak daha da arttırır bence. Bir şeye alerji olmuşsunuz ama ne bilmiyorum başka bir doktora daha görünün istersenizArkadaşlar vücudum da önce sinek ısırığı şeklinde kasintili kırmızı lekeler çıktı doktora gittim alerji iğnesi vurdu ertesi günü duş aldım bu şekilde oldu geçiyor başka yerden çıkıyor kaşıntı yok ama neden olabilir başına gelen oldu mu göğsümün arası açıyor karaciğer filmi çekildim temiz dedi doktor kafayı yicem
Evde bende bu şekilde sadece değişik birsey yemedim herzaman yediklerimi yiyorum ama stres yaşadım bu sıralar baya ondan olabilir mi mide ağrısı vardı onla birlikte başladı.Geçmiş olsun. Acaba su da mı sorun var ki . Tek sizin mi böyle ? Ilık suyla duş alın sıcak daha da arttırır bence. Bir şeye alerji olmuşsunuz ama ne bilmiyorum başka bir doktora daha görünün isterseniz
Pazartesiye kadar geçmezse cildiye bölümüne git dedi doktor.Uyuz gibi görünüyor. Başka bir doktora git.
Uyuz neden oluyor ki?Pazartesiye kadar geçmezse cildiye bölümüne git dedi doktor.
Tamamdır. Yani fotoğrafa bakarak teşhis koymak zor ama tecrübeme dayanarak uyuz dedim. Her hastada kaşıntı olmuyor ama sivilce gibi benekler, yol yol kızarık bir görüntü oluşuyor. Umarım daha basit ve kolay tedavi edilebilen bir şeydir. Şimdiden çamaşırları yüksek ısıda yıkayıp ütülemeye başla derim. Geçmiş olsun.Pazartesiye kadar geçmezse cildiye bölümüne git dedi doktor.
teşekkür ederim önce sinek ısırığı şeklinde kasintili kırmızı lekeler çıktı sonra bu şekil kaşıntısız olmaya başladı.Tamamdır. Yani fotoğrafa bakarak teşhis koymak zor ama tecrübeme dayanarak uyuz dedim. Her hastada kaşıntı olmuyor ama sivilce gibi benekler, yol yol kızarık bir görüntü oluşuyor. Umarım daha basit ve kolay tedavi edilebilen bir şeydir. Şimdiden çamaşırları yüksek ısıda yıkayıp ütülemeye başla derim. Geçmiş olsun.
Seninle veya hijyeninle alakalı bir durum değil. Uzun süredir salgın var. Son iki aydır vakalar iyice arttı. Bir mağazadan aldığın t-shirt bile senden önce denendiyse ve bu kişi uyuz ise geçmiş olsun. Uyuz çok çabuk bulaşır.Uyuz neden oluyor ki?
Dur bakalım, belkide değildir, belki deterjan alerjisi gibi bir şeydir belli olmaz. Bir git bakalım doktor ne diyecek. Sonrasında zaten uyuz isen ki umarım değilsindir, ne yapman gerektiğini yazarız. Zaten eğer öyle ise bütün hane halkı tedavi altına alınacak.Çok
teşekkür ederim önce sinek ısırığı şeklinde kasintili kırmızı lekeler çıktı sonra bu şekil kaşıntısız olmaya başladı.
Eşim yurt dışından geldi yeni ama onda birsey yok.Seninle veya hijyeninle alakalı bir durum değil. Uzun süredir salgın var. Son iki aydır vakalar iyice arttı. Bir mağazadan aldığın t-shirt bile senden önce denendiyse ve bu kişi uyuz ise geçmiş olsun. Uyuz çok çabuk bulaşır.
Offff offf kafayı yicem onlarda şu anda bisey yok ama.Dur bakalım, belkide değildir, belki deterjan alerjisi gibi bir şeydir belli olmaz. Bir git bakalım doktor ne diyecek. Sonrasında zaten uyuz isen ki umarım değilsindir, ne yapman gerektiğini yazarız. Zaten eğer öyle ise bütün hane halkı tedavi altına alınacak.
2-6 hafta kuluçka süresi var. Bu yaşadığın bölgenin ısısı ve nem oranına göre değişir, tabii cilt floran da önemli. Kafayı şimdilik yeme, önce bir doktora git nedir öğrenelim sonrasında çözülür.Offff offf kafayı yicem onlarda şu anda bisey yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?