• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Vücut Temizliğinizde Hangi Yöntemi Kullanıyor sunuz ?

Vücut temizliğinde Hangi Yöntemi Kullanıyor sunuz ?

• Jilet

OY: 20 16,4%
  • Epilasyon

OY: 18 14,8%
  • Ağda

OY: 56 45,9%
  • Makine

OY: 28 23,0%

• Ankete Katılan
    122
yıllardır epilasyon aletini kullanıyorum çokta memnunum:ssz:

Hakikaten tüy dökücü hiç aklıma gelmedi kendimde hiç kullanmadım , çevremde de pek işitmiyorum o sebepten unutmuşum . Ben bu zamana kadar ne yazık ki malum yere hep jilet uyguladım ve artık bıkkınlık geldi , iyice etrafına dağaldı :1no2: Acıması yönünde korkum yok ama alma şekli önemli .. İnce yerleri nasıl hallediyor sunuz ? Bu arada asla kuaförde aldıramam hem utanırım hemde eşim çok kızar

Özel bölge tam bir işkence. Yıllarca jilet jilet, ağda yaptırmaya karar verme. işkence gibidir o aşama. Neyseki bacaklarımı uzun zamandır aynı kuaförde aynı kıza aldırıyordum. Onunla başladık ağdaya. Yıllardır gidiyorum hala çoook utanıyorum. ama kuaför rahataltıyor ve hızlıca bitiyor. Yine de şu an başka kuaföre gitmeye kalksam gidemem. O kız işten çıkarsa başkasını bulmm çok zor olur.

Eş neden kızar buna bilmiyorum ama beni tanıdığından beri ben kuaföre gittiğimden öyle bir şey deme lüksü olmadı.

Birkaç kez kuaförde aldırınca alışıyor. Ben artık evde kendim de yapabiliyorum çünkü kökler yumuşadı. Sen evde bir dene. En azından sadece ön kısmını temizleyebilirsin. Sir ağda zor olur da bildiğin sesu turuncu ılık ağdayı minik minik sür. Ufak ufak temizle. O ilk ağda acısı fenadır. Hele evde yapıyorsan daha fenadır. Ama ikinci üçüncü daha kolay olucak. Arkalara yetişemezsin de oraları yine jiletle alsan da olur bence. :31:

Özel bölge tam bir işkence. Yıllarca jilet jilet, ağda yaptırmaya karar verme. işkence gibidir o aşama. Neyseki bacaklarımı uzun zamandır aynı kuaförde aynı kıza aldırıyordum. Onunla başladık ağdaya. Yıllardır gidiyorum hala çoook utanıyorum. ama kuaför rahataltıyor ve hızlıca bitiyor. Yine de şu an başka kuaföre gitmeye kalksam gidemem. O kız işten çıkarsa başkasını bulmm çok zor olur.

Eş neden kızar buna bilmiyorum ama beni tanıdığından beri ben kuaföre gittiğimden öyle bir şey deme lüksü olmadı.

Birkaç kez kuaförde aldırınca alışıyor. Ben artık evde kendim de yapabiliyorum çünkü kökler yumuşadı. Sen evde bir dene. En azından sadece ön kısmını temizleyebilirsin. Sir ağda zor olur da bildiğin sesu turuncu ılık ağdayı minik minik sür. Ufak ufak temizle. O ilk ağda acısı fenadır. Hele evde yapıyorsan daha fenadır. Ama ikinci üçüncü daha kolay olucak. Arkalara yetişemezsin de oraları yine jiletle alsan da olur bence. :31:

Merhabalar. Sanırım ben bu mesajı uzun bir zaman önce yazmışım :) Bir cesaretle tüm vücut epilasyon yaptırıp kurtuldum :24: bikini bölgesinde 3-5 tane çıkıyor ve kökü artık kuvvetli değil orayı da kuaförde aldırıyorum. Yani önemli bir sorundan kurtuldum..

Merhabalar. Sanırım ben bu mesajı uzun bir zaman önce yazmışım :) Bir cesaretle tüm vücut epilasyon yaptırıp kurtuldum :24: bikini bölgesinde 3-5 tane çıkıyor ve kökü artık kuvvetli değil orayı da kuaförde aldırıyorum. Yani önemli bir sorundan kurtuldum..

Birileri konunu hortlatmis. Bence bana tavsiye verecek sensin su durumda. Aradan 5 yil gecmis cok guldum simdi canim :)))

Sevindim kurtulduguna darisi benim basima :)

Birileri konunu hortlatmis. Bence bana tavsiye verecek sensin su durumda. Aradan 5 yil gecmis cok guldum simdi canim :)))

Sevindim kurtulduguna darisi benim basima :)

Hadi ya.. bak koptum ben şimdi :9: Darısı tabii ki sana olsun biraz acılı oluyor ama sonu muhteşem rahatlatıcı.. Elveda size kıllar dedim

Genital bölgeme ağda yaptırıyorum .
Diğer bölgelerimi genelde epilatörle alıyorum .
Genital mutlaka ağda ile alınmalı bence , diğer türlü çoğalıyor çünkü .

Eldiven, jilet ve cımbız. Ağdayı beceremiyorum ve büyük konuşmak gibi olmasın asla kuaförde falan da aldırmam özel bölgemi, o tür şeyler için kuafore gitmem, evde kendim hallederim.

ben ağda yöntemini kullanıyorum. kızımda ilk kez yaptığımda bayağı canının acıdığını söylemişti ama artık o kadar acımıyor galiba.[/QUOTE]

normalde makine ve eldiven ama şuan canımı über über acıtıyolar o yüzden malesef ki jilet :KK61:

Back