• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Vücut Temizliğinizde Hangi Yöntemi Kullanıyor sunuz ?

Vücut temizliğinde Hangi Yöntemi Kullanıyor sunuz ?

• Jilet

OY: 20 16,4%
  • Epilasyon

OY: 18 14,8%
  • Ağda

OY: 56 45,9%
  • Makine

OY: 28 23,0%

• Ankete Katılan
    122

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Erkekler bu konuda ne kadar şanslı değil mi . Siz hangi yöntemi kullanıyor sunuz ? mesela bikini bölgenizi ağda ile alıyorsanız eğer , hiç almamış birisi için alıştırmak kolay olur mu ...

canım tüy dökücü şıkkı koymamışsın gerçi ben 1 kere kullandım onu bidaha kullanmadım jilet gibi aynen... ağda kullanıyorum ben en temizi o makine batık yapar bende ve çabuk çıkartıyor bence başlıycaksan ağdayla başla derim ve dışarda aldırırsan çok çabuk bitiyor anlamıyorsun bile

evde hazir agda gibisi yok, üstelik ilk baslarda 10 günde bir yapmak gerekiyordu ama simdi nerdeyse ayda bir gerekiyor. öyle azaldiki.... cok memnunum. tavsiye ederim

birde makine kullanan arkadaslarim vardi, zamanla ice dogru büyümeye baslamis bacaklarindakiler.

lazer yaptiran arkadasin ki de 2 sene sonra tekrar cikmaya basladi. o kadar para dökmüstü bide

canım tüy dökücü şıkkı koymamışsın gerçi ben 1 kere kullandım onu bidaha kullanmadım jilet gibi aynen... ağda kullanıyorum ben en temizi o makine batık yapar bende ve çabuk çıkartıyor bence başlıycaksan ağdayla başla derim ve dışarda aldırırsan çok çabuk bitiyor anlamıyorsun bile

Hakikaten tüy dökücü hiç aklıma gelmedi kendimde hiç kullanmadım , çevremde de pek işitmiyorum o sebepten unutmuşum . Ben bu zamana kadar ne yazık ki malum yere hep jilet uyguladım ve artık bıkkınlık geldi , iyice etrafına dağaldı :1no2: Acıması yönünde korkum yok ama alma şekli önemli .. İnce yerleri nasıl hallediyor sunuz ? Bu arada asla kuaförde aldıramam hem utanırım hemde eşim çok kızar

Hakikaten tüy dökücü hiç aklıma gelmedi kendimde hiç kullanmadım , çevremde de pek işitmiyorum o sebepten unutmuşum . Ben bu zamana kadar ne yazık ki malum yere hep jilet uyguladım ve artık bıkkınlık geldi , iyice etrafına dağaldı :1no2: Acıması yönünde korkum yok ama alma şekli önemli .. İnce yerleri nasıl hallediyor sunuz ? Bu arada asla kuaförde aldıramam hem utanırım hemde eşim çok kızar

Kuaförlerin kullandığı sir ağda kartuşları var parfümerilerde satılıyor bezini ve temizleme yağını da alıyorsun sakın suyla temizlemeye kalkma reçine gibidir çıkaramazsın, kartuşu evde cezvede ısıtarak kendin yapıyorsun hem pratik bir yol hem tüylerin daha geç çıkar, ulaşamadığın alt kısımları da lastik eldivenle alabilirsin, jilet daha sert çıkarır tüylerini, bir dene rahat edersin.... :teselli:

epılasyon aletı kullanıyorum.. :lepi: cokda rahat oluyor.. ustelık uzun surede tertemız ve pırıl pırıl.. :hooray: :jeyyar:

Kuaförlerin kullandığı sir ağda kartuşları var parfümerilerde satılıyor bezini ve temizleme yağını da alıyorsun sakın suyla temizlemeye kalkma reçine gibidir çıkaramazsın, kartuşu evde cezvede ısıtarak kendin yapıyorsun hem pratik bir yol hem tüylerin daha geç çıkar, ulaşamadığın alt kısımları da lastik eldivenle alabilirsin, jilet daha sert çıkarır tüylerini, bir dene rahat edersin.... :teselli:

bende bu yöntemi kıullanıyorum ama cezvede 10 dakka kaynatıyorum ben
bide yapacağım yere pudra sürüyorum ne acı nede minik kalıntı tüyler

ben sir hiç kullanmadım iz yapmasından korkuyorum çünkü bazen sıcak uygulanıyor ve yakıyor benim bir arkadaşımın bikini bölgesinde iz kaldı o yüzden ağdayı tercih ediyorum

Ben sir kullanıyorum.Çok da memnunum, ciddi derecede azaldı çok seyrekleştiler sositososito

10 yıldır aynı kuaföre gidince abla-kardeş gibi olduk o yüzden yabancı gibi hissetmiyorum.Kendim beceremiyorum kilolardan :kedi: E anneme fln da yaptıramam artık koca kız oldum :utangac:

Erkekler bu konuda ne kadar şanslı değil mi . Siz hangi yöntemi kullanıyor sunuz ? mesela bikini bölgenizi ağda ile alıyorsanız eğer , hiç almamış birisi için alıştırmak kolay olur mu ...

Ordaki Epilasyon, şıkkı tüm şıkların başlığı değil mi, ayrı olarak ne ifade ediyor??

Back