Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm anket şıkkı hazırlaman gerek
canım tüy dökücü şıkkı koymamışsın gerçi ben 1 kere kullandım onu bidaha kullanmadım jilet gibi aynen... ağda kullanıyorum ben en temizi o makine batık yapar bende ve çabuk çıkartıyor bence başlıycaksan ağdayla başla derim ve dışarda aldırırsan çok çabuk bitiyor anlamıyorsun bile
Hakikaten tüy dökücü hiç aklıma gelmedi kendimde hiç kullanmadım , çevremde de pek işitmiyorum o sebepten unutmuşum . Ben bu zamana kadar ne yazık ki malum yere hep jilet uyguladım ve artık bıkkınlık geldi , iyice etrafına dağaldı :1no2: Acıması yönünde korkum yok ama alma şekli önemli .. İnce yerleri nasıl hallediyor sunuz ? Bu arada asla kuaförde aldıramam hem utanırım hemde eşim çok kızar
Kuaförlerin kullandığı sir ağda kartuşları var parfümerilerde satılıyor bezini ve temizleme yağını da alıyorsun sakın suyla temizlemeye kalkma reçine gibidir çıkaramazsın, kartuşu evde cezvede ısıtarak kendin yapıyorsun hem pratik bir yol hem tüylerin daha geç çıkar, ulaşamadığın alt kısımları da lastik eldivenle alabilirsin, jilet daha sert çıkarır tüylerini, bir dene rahat edersin.... :teselli:
Erkekler bu konuda ne kadar şanslı değil mi . Siz hangi yöntemi kullanıyor sunuz ? mesela bikini bölgenizi ağda ile alıyorsanız eğer , hiç almamış birisi için alıştırmak kolay olur mu ...