• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Vücut ölçüleriniz ne kadar?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
wahh zavallııımm ne acınacak haldesin şimdi bunu okuyan kaç kadın seni dövmek istiyor biliyor musun:)))

tabii insanoğlu böyle hep daha iyisini istiyor dimi:) bunun için callanetics topicine uğramanı tavsiye ederim
şu videoya da bi bak istersen,

Callanetics Exercise - Waist Whittler - YouTube

Yapacak bir sey yok insanoğlu malesef hep en iyisini istiyor. :D dövmeyin beni ama:9:
Bu arada suanki ölculerim 90-64-88 kilo verince inceldiler biraz.

Son düzenleme:
şimdi ölçülerimi aldımda,,bakalım 1ay sonra nasıl bi incelme olucak,,ramazan bitsin sporada başlıycam,bu şekilde çok fırsatım olmuyo,,:emir_bebek:

boy=1.69

göğüs=86

bel=75

kalça=95

boy:1.51 kilo:47 bel:62 kalça:92 göğüs ölçülerimi tam bilmiyorum.basenlerimi ve üst bacaklarımı eritmem lazım :( bir de keşke boyum 5-6 cm daha uzun olabilse :( ama buna da şükür.sağlığım yerinde, Allah başka dert vermesin

valla ben şişmanım bi onu biliyorum :( :43:
boy :157:
kilo:66
göğüs:90
bel: 90
basen.100

valla ben şişmanım bi onu biliyorum :( :43:
boy :157:
kilo:66
göğüs:90
bel: 90
basen.100

sus kız şişman felan değilsin :) ya biraz önce msj atmışsın ama benim cvp yazmama izin yok henüz.msj sayımın 100ü geçmesi gerekiyormuş.kusura bakma :( söylemek istedğin bişi varsa burdan söyleyebilirsin :) ya da ben forumda oraya buraya 100 msj yazıp sana cvp yazayım sonrada :D

sus kız şişman felan değilsin :) ya biraz önce msj atmışsın ama benim cvp yazmama izin yok henüz.msj sayımın 100ü geçmesi gerekiyormuş.kusura bakma :( söylemek istedğin bişi varsa burdan söyleyebilirsin :) ya da ben forumda oraya buraya 100 msj yazıp sana cvp yazayım sonrada :D

canım sıkıldı valla gel dertleselim zamanında alakasız bi sürü yere oyle yorum yazmıstım 100 msj olsun die :))

canım sıkıldı valla gel dertleselim zamanında alakasız bi sürü yere oyle yorum yazmıstım 100 msj olsun die :))

olur dertleşelim de, nerden dertleşecez kardeş :) ben bu akşam 100 mesaja tamamlayamam galiba.30 tane felan msj yazmışım çünkü toplam.istersen sen özelden face adresini yolla bana.ordan da konuşabiliriz senin için bi sakıncası yoksa

Back