Vücut mantarı her yerimi sardı nasıl kurtulurum?

Anneolmayolundayim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
705
475
31
Candida falan değil bildiğiniz vücut mantarı oldum üç kez cildiyeye gittim. Haplar kremlerr her gitmemde değişti ilaçların isimleri, şampuan verdi yookkk olmuyor geçmiyor geçer gibi yapıp öyle bir başlıyor ki hap içtiğim süre içerisinde rahat uyuyorum haplar bitti mi yandık kırmızı halkalar büyüyüyor büyüyooorrr. Doğal veya değil her türlü tedavi önerisine açığım Allah aşkına bilen kurtulan nasıl kurtulduğunu söylerse dua ederim. Kendi bedenimi çekmek istemediğim için görsellerde arattım zaten bendeki de aynısı

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-23-15-07-44-503_com.android.chrome.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 263
  • Screenshot_2024-05-23-15-07-40-117_com.android.chrome.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 171
Rabbim yardımcınız olsun bir bilgim yok fakat benimde ayak tırnağımda mantar var. Mantarın kökü bağırsaklardan geliyor o yüzden önce bağırsakların tedavi edilmesi gerekiyor. Önerim alternatif tıp doktorları var onları bulup bağırsak temizlemek için diyet yapmanız. Daha sonrasında da mantar için tedavi önerecektir bitkisel.
Tırnağım için birçok ilaç kulllandım fakat fayda etmedi. Bende yazdığım gibi tedavi uygulayacağım inşaAllah. Henüz yeni doğum yaptım bebeğimin büyümesini bekleyeceğim biraz

Allah başışlasın sağlıklarla büyütün inşallah. İnşallah çabuk geçer sizinki de ben bezdum

çok geçmiş olsun bazı hastalıklar maalesef tıbbı müdahaleye geç cevap veriyor yada hiç vermiyor .bende b tıbbın yetersiz kaldığı bi rahatsızlıkla baş başayım çareyi alternatif tıp ve hacamatta arıyorum hacamat öneririm özellikle yıllarca geçmeyen migrenimden eser kalmadı ve apa diyeti onuda araştır derim

Bir araştırayım teşekkürler size de geçmiş olsun

Bilmiyorum ketoral sampuan kullandiniz mi ama benim ufak boyutta sicaktan cikan mantarlari 2-3 banyoda tamamen kaybediyordu. Denemediyseniz oneririm…

Anneminde buna benzer bisiyi vardı doktoruna denk gelmek gerek ama annem egzama oldu böyle tüm vücudunu sardı egzema tedavisi uyguladılar bı turlu iyilesmedi doktoru devlet hastanesi doktoruydu resmen üstünde çalıştı annemin en sonunda ben sana uyuz tedavisi uygulayacağım dedi kadın öyle iyilesti.

Çok iyi doktor bulmalısınız annem İzmir'de yaşıyor. Bu işin özeli, devleti yok bu forumda mutlaka İstanbul'da iyi bir cilt doktoru bilen vardır.

Ay benim eltim olmuştu bu görselin aynısı. Hamileydi ve kedi besliyordu onda mantar varmış ondan bulaşmış. Mesaj attım şimdi hap krem ismini hatırlarsan yaz bana diye. İleticem size inşallah hatırlar da. Çabuk geçmişti sanki.

Gebe olduğundan travazol krem verebilmiş sadece. Eğer denemediyseniz isterseniz araştırıp deneyin. Bir de hemen kediyi evden uzaklaştırdılar doktor talimatıyla.

Ayy allah razı olsun ismini bulabilirseniz çok iyi olur , kükürtlü sabun bile aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…