- 13 Aralık 2023
- 705
- 475
- 31
-
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Allah başışlasın sağlıklarla büyütün inşallah. İnşallah çabuk geçer sizinki de ben bezdumRabbim yardımcınız olsun bir bilgim yok fakat benimde ayak tırnağımda mantar var. Mantarın kökü bağırsaklardan geliyor o yüzden önce bağırsakların tedavi edilmesi gerekiyor. Önerim alternatif tıp doktorları var onları bulup bağırsak temizlemek için diyet yapmanız. Daha sonrasında da mantar için tedavi önerecektir bitkisel.
Tırnağım için birçok ilaç kulllandım fakat fayda etmedi. Bende yazdığım gibi tedavi uygulayacağım inşaAllah. Henüz yeni doğum yaptım bebeğimin büyümesini bekleyeceğim biraz
Acayip var uyutmuyor gün içinde de durmuyorKasinti var mi sizinkinde?
Kendimi bildim bileli az çalışırdı hala öyleBağırsak sağlığın nasıl
Bir araştırayım teşekkürlerçok geçmiş olsun bazı hastalıklar maalesef tıbbı müdahaleye geç cevap veriyor yada hiç vermiyor .bende b tıbbın yetersiz kaldığı bi rahatsızlıkla baş başayım çareyi alternatif tıp ve hacamatta arıyorum hacamat öneririm özellikle yıllarca geçmeyen migrenimden eser kalmadı ve apa diyeti onuda araştır derim
Önce onu düzeltmek lazım probiyotik takviyeler alabilirsiniz beslenme yoğurt kefir turşu da tüketinKendimi bildim bileli az çalışırdı hala öyle
Gebe olduğundan travazol krem verebilmiş sadece. Eğer denemediyseniz isterseniz araştırıp deneyin. Bir de hemen kediyi evden uzaklaştırdılar doktor talimatıyla.Ay benim eltim olmuştu bu görselin aynısı. Hamileydi ve kedi besliyordu onda mantar varmış ondan bulaşmış. Mesaj attım şimdi hap krem ismini hatırlarsan yaz bana diye. İleticem size inşallah hatırlar da. Çabuk geçmişti sanki.
Yok kedimiz yok ama kuşumuz var ondan da olur mu kiStresten oluyor canım bir de kediye falan dokundun mu? Bir ara kolye bölgemde bende de çıkmıştı felaket kaşınıyordu.
Ayy allah razı olsun ismini bulabilirseniz çok iyi olur , kükürtlü sabun bile aldım vallaAy benim eltim olmuştu bu görselin aynısı. Hamileydi ve kedi besliyordu onda mantar varmış ondan bulaşmış. Mesaj attım şimdi hap krem ismini hatırlarsan yaz bana diye. İleticem size inşallah hatırlar da. Çabuk geçmişti sanki.
Ayy onu denemedim hiç teşekkürler şampuanı not ediyorumBilmiyorum ketoral sampuan kullandiniz mi ama benim ufak boyutta sicaktan cikan mantarlari 2-3 banyoda tamamen kaybediyordu. Denemediyseniz oneririm…