Vücut losyonu, el kremi arıyorum

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
avondan cacao butter olabilir avon care pembe simli vücut losyonu olabilir büyük bir kutusu vardı baska markalarda olabilir ama bunları bildiğim için bunlar olsa daha iyi olur elinde olan varsa resimleriyle birlikte yazabilirmi olabildiğince uygun fiyatllı istiyorum

10 tl.

5 tl yumusacik yapan el kremi 💜

Eklentiler

• $1398174047903.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 82

Vücut losyonu watsons. Parmağımla işaret ettiğim yere kadar dolu. En fazla 5-6 kez kullanmışımdır. 9 liraya aldım sana 5'e veririm.

El kremi de oriflame. Frezya kokulu, ben bayılıyorum kokusuna. Şu an kendim de aynısından kullanıyorum. Yanlışlıkla fazla sipariş ettim, iade etmeyi düşünüyordum bu yazıyı gördüm. El kremi 10, duş jeli 12, sabun 6 lira. Ama set halinde almak istersen 15e veririm. Tek tek pahalıya geliyor. Bir de söylememe gerek var mı bilmiyorum ama paketini bile açmadım üçünün de.

(Fotoğrafta kendime kullandıklarım var ama istersen sana açılmamış olandan göndereceğim. Onlara ulaşamadım fotoğrafını da o yüzden kendiminkilerden çektim. )

Son düzenleme:

Bu var bende de.. 12 tl..

Ayrıca avon'un ballı el kremi var tüp şeklinde çok çok az kullandım, müthiş nemlendiriyor elleri, 5 tl olur o da

Son düzenleme:

bende bunlar var kremler yarısına kadar doludur bebak hıc kullanılmadı.

Bnded b var ttlim 4 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdilik buldum kızlar fazla dikkatli bakamadım ürünlerinize yarın girip inceliycem sizin gönderdiklerinizide uygun bulursam alırım

Cnm bnde bu var 250 ml 3 TL (üçte ikisinden fazlası duruyor) el kremim yok ama bir çok kozmetik ürünüm var elden çıksın istediğim için fiyatları çok düşük tuttum eğer başka bir şeye ihtiyacın varsa sayfama beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…