How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

vucut kurulugu ve egzema

Eva2808

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
91
4
296
Diğer
benim 21 aylik kizim surekli kasiniyor gece uyaniyor sabaha kadar agliyor ozel cilt doktoruna bile goturduk nafile fayda etmedi hic bir krem ,belli bir sure iyi oluyor kremlerle ama o da etkisi cok az sururyor. cilt kurulugu hakkinda tavsiyeleri olan varsa yazarsa sevinirim...simdiden tesekkurler:))))

benim 21 aylik kizim surekli kasiniyor gece uyaniyor sabaha kadar agliyor ozel cilt doktoruna bile goturduk nafile fayda etmedi hic bir krem ,belli bir sure iyi oluyor kremlerle ama o da etkisi cok az sururyor. cilt kurulugu hakkinda tavsiyeleri olan varsa yazarsa sevinirim...simdiden tesekkurler:))))

Bu konu ile ilgili bir allerji testi gibi bir uygulama yapıldı mı acaba. Bazı durumlarda oluşan allerjik yanıtlar cilt kuruluğu ve şiddetli kaşıntı yapbiliyor doğrusu.

evet alerji testi yapildi ceviz, findik fistik badem tarzi seylere alerjisi var, bunlarin disinda ne versem ornegin corba yuzune bulastimi yerken tamamen kirmizi oluyor ve sicak basiyor bu yuzden de cok kasiyor, o kadar uslu ve akilli bir kiz ki Allahima sukur bu rahatsizligi da bitse gercekden bu sikintidan bir seyde yemiyor burada havalarda hep soguk, soguk havalardada dahada aziyor, yazin turkiyeye gelen ilk ben olacam dort gozle bekliyorum tatili:) cevabin icinde tesekkurler

Back