ben de kist yüzünden 1,5 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım ve kıllarım güçlenip siyahlaştı. yüzümde sakal türü çıkıyor artık kollarım da çok karardı ama sürekli almak zor gelir diye kollarıma hiç dokunmadım. sarartmayı denedim ama 2-3 gün sonra çıkmaya başlıyor ve sanki daha siyah çıkıyolar gibi geliyor. lazer denemek istiyorum ama iz bırakır diye korkuyorum
başka bir fikri olan var mı
arkadaşım muhtemelen sir ağdayla alamıyosun en iyisi epilasyon altiyle almak fakat almadan evvel vücudunu bi güzel kolonya ile arındır makine mikrop üretiyor metal cımbız olduğu için aynı şekilde başlıklarıda kolonya ve temizleme fırçasıyla sil ardından ulaşabildiğin yerleri sen ulaşamadıklarına ise bi arkadaşın yardım ets,n sakın utanma benimde göğüs çevremde çok vardı ardından gutto die bi krem var ılık duş al ve hiç bıkmadan usanmadan o kremi kullan her iki güne bi duş al gözenekler açılınca daha çok işe yarıyo krem ve Allahın izniyle yaza kadar tertemzsin bu arada makineyle kıl alımında sıra şu:göğüs,kollar,bacaklar,koltuk altı,bikini bölgesi yani mikrop üretmeye müsait yerleri sona sakla ve diyelim göğüs bölgeni aldın hemen kolonya ile temizle aseton daha iyi olur gerçi küf yapmaz dediklerimi yap bana dua edeceksin:)))hiç üzülme
canım tavsiyen için çok teşekkür ederim ama sunu bilmiyordum epilasyon aletiyle her yerimizi alabiliyormuyuz ben sadece kollar ve bacaklar için oldugunu zannediyodum.bahsettiğin kremi nerden bulabilirim tatlım tüm eczanelerde satılıyormu acaba?? tavsiyelerini denicem ama insallah yine vücudum sivilce üretmez aldıktan sonra
Benimde göbeğimde, göğsümde ve göğsümün aşağısında aynı delikten çift çift çıkmış tüyler kıl gibi duruyordu.. Göbeğimdekilerden lazerle kurtuldum... Göğsümdekileride kalın bir fırçayla fırçaladım sanırım kökleri tahriş oldu valla şimdi kaymak gibi hiç çıkmadı bir daha.. Zaten genelde doğal lifle keselenirim ben...Ama sizde deneyin demiyorum çünkü bazısının teni çok hassas olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?