Vucut Için Sıkılastirici Onerileriniz...

amwayin vücut sıkılaştırıcısını öneririm düzenli kullanınca gerçekten işe yarıyor cildin görünümü bile güzelleşiyor

çok ilginç spor yaptığın için mi sarkmalr oldu
ben yeni başladım spor yapmaya herhangi bi sıkılaştırıcı kullanmıyorum
aynı zamanda vücudum sıkılşasın diye başladım spora

Spora başlayıp bir süre sonra bırakırsanız sarkmalar olacaktır ama spor düzenli yapıldığında sarkma söz konusu olamaz..
Daha doğrusu şöyle söyleyeyim.
Her spor yapanın aynı zamanda sıkılaştırıcı krem kullanması gerekseydi benim şuan her yerimin sarkık olması lazımdı..
Dikkat ediniz..
Kontrolsüz ve düzensiz spor sarkmalara sebep olur..
Spor zaten sıkılaştırır,kasları kuvvetlendirir,vücuda şekil verir..
a.s.

benim kollarım biraz sarkık onun için bi öneriniz varmı

benim kollarım biraz sarkık onun için bi öneriniz varmı

Evde yapabileceğiniz basit bir program verebilirim..

içi su dolu ped şişeyle düzenli kol egzersizleri yapabilirsiniz..

İki elinizde de şişe varken iki kolu yana açıp kapatma (mesela 10 kez 2 tekrar)

Kollarınızı avuç içiniz tavanı gösterecek şekilde ileri uzatın,10 kez dirsekleri büküp şişeleri göğüsünüze yaklaştırın..(2 tekrar)

kollarınız aşağıda(yani saygı duruşunda ki gibi) avuç içi karşıyı gösterir pozisyonda yine şişeler ellerinizdeyken dirseklerinizi büküp (omuzlar hareket etmeyecek şekilde) göğüsünüze doğru yakınlaştırabilirsiniz..(tam olarak göğüse değil omuzlara da yakın olmalı)(10 kez 2 tekrar)

Bu egzersizler çok kolaydır ve düzenli yaparsanız farkı farkedeceksiniza.s.

Antrenørum slm,
bende su yanyaglardan ve gøbekten kurtulamiyorum kilom 49 boyum 162 ama neden onlar varrkafamçokkarıştı

cvp icin simdiden tskler a.s.

kızlar bence en etkili spor plates ben yaklaşık 3 haftadır düzenli olarak yapıorum wee farkı şimdiden görmeye başladım wücudum sıkılaşmaya başladı herkese tawsiye ediorum platesi

Evde yapabileceğiniz basit bir program verebilirim..

içi su dolu ped şişeyle düzenli kol egzersizleri yapabilirsiniz..

İki elinizde de şişe varken iki kolu yana açıp kapatma (mesela 10 kez 2 tekrar)

Kollarınızı avuç içiniz tavanı gösterecek şekilde ileri uzatın,10 kez dirsekleri büküp şişeleri göğüsünüze yaklaştırın..(2 tekrar)

kollarınız aşağıda(yani saygı duruşunda ki gibi) avuç içi karşıyı gösterir pozisyonda yine şişeler ellerinizdeyken dirseklerinizi büküp (omuzlar hareket etmeyecek şekilde) göğüsünüze doğru yakınlaştırabilirsiniz..(tam olarak göğüse değil omuzlara da yakın olmalı)(10 kez 2 tekrar)

Bu egzersizler çok kolaydır ve düzenli yaparsanız farkı farkedeceksiniza.s.

peki krem yada hehangi başka sıkılaştırıcı birşey önerirmisinz

peki krem yada hehangi başka sıkılaştırıcı birşey önerirmisinz

Bu konuda yardımcı olamayacağım..
Çünkü bugüne kadar hiç sıkılaştırıcı kremler kullanmadım.
Sporun içinde olduğum için gerekte duymadım..
Sıkılaştırıcı kremlerin gösterdiği etkiyi unutmayın ki spor daha kısa sürede size birçok artı katarak gösterir
yerimsenibena.s.

Antrenørum slm,
bende su yanyaglardan ve gøbekten kurtulamiyorum kilom 49 boyum 162 ama neden onlar varrkafamçokkarıştı

cvp icin simdiden tskler a.s.

Aslında bu kişinin vücut yapısıyla da alakalı..
Fazla hareketsizseniz bu şikayetleriniz normal..
Kiminin kalçası,kiminin göğüsleri kimininde göbeği büyür yani kilo alınan bölgeler farklılaşabilir.

Düzenli yürüyüş,mekik ve beli sağa sola hareket ettirmek sizin sorununuza çözüm olabilecek bazı egzersizlerdir.
Ama sabırla yapılıp bir anda etki gösterilmesi beklenmemelidir.a.s.

Bu konuda yardımcı olamayacağım..
Çünkü bugüne kadar hiç sıkılaştırıcı kremler kullanmadım.
Sporun içinde olduğum için gerekte duymadım..
Sıkılaştırıcı kremlerin gösterdiği etkiyi unutmayın ki spor daha kısa sürede size birçok artı katarak gösterir
yerimsenibena.s.

çok teşekkür ederim a.s.

Kesinlikle pi-la-tes en iyi sikilastirci vücuda kimyasalada gerek kalmiyo ama illaki istiyorum derseniz nivea Q10 bide icin elancyl selulit serumu ikisini birarada kullaniyosunuz benm guvendigim bi arkadas önerdi bende paylaşım dedim henuz kullanmadim ama kullancam:KK1:

X