Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naylon fırçalar 3-5 milyona alınabilir ama doğal kıl olanlar öneriliyo özellikle. 15-25 milyon arasında değişiyo sanırım onların fiyatları tiplerine uzunluklarına göre. marketlerde parfümerilerde falan var. kısa saplı olanlar çok rahat kullanılıyo bacakta kolda ama uzun saplı olanlar da sırt için ideal tabi:)
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Bende netten baktım ama emin olamadım ilk defa alacağım için kullananlardan fikir alayım dedim .Birde söyleyeyim hani şu asprin ,limon,ve bebe yağı formülü varya onu uyguluyorum bir haftadır spordan önce cildimi bu karışımla yağlıyorum cildim gerçektende bebek teni kadar
yumuşak oldu birde banyoda fırça yaparak yıkanırsam çok süper olacak tecrübe ettim şiddetle tavsiye ederim kızlar
Aspirin kıllanma yapabilir kullanımina dikkat edin benceTeşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Bende netten baktım ama emin olamadım ilk defa alacağım için kullananlardan fikir alayım dedim .Birde söyleyeyim hani şu asprin ,limon,ve bebe yağı formülü varya onu uyguluyorum bir haftadır spordan önce cildimi bu karışımla yağlıyorum cildim gerçektende bebek teni kadar
yumuşak oldu birde banyoda fırça yaparak yıkanırsam çok süper olacak tecrübe ettim şiddetle tavsiye ederim kızlar