Çatlaklar Vücut çatlakları için çözüm öneriniz var mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.007
KK hatunlari iyi geceler hepimize...

Gece gece tur atiyodum forumda, herkes dertli sinirli gergin kirgin duygu karmaşası icinde,tabi bende ..
Kac kisiye duyurabilirim sesimi hic bilmiyorum
Ama onemli olmasa konu acmazdim...
*Şöyle düşünü gördugunuz zaman siniriniz bozuluyor,
*Görmemeniz zaten mümkün degil...
*Banyo yapmak işkence gibi geliyor çünkü bakmasanda orda oldugunu biliyorsun
*Araştiriyorsun arastiriyorsun ve malesef net bi çözüm bulamiyorsun,
* ve en sonunda diyorsun ki artik *YETER* !!!
*buna bi dur demenin ortadan yok etmenin bi yolu olmali
*böyle hayat geçmez ki...
*bunun tatili var
*bikinisi var
*hadi onu gectim kendi psikolojimiz var, *ya hadi hepsini geciyorum
ONLARIN ORDA NE İŞİ VAR :KK70:

*Evet tamda bu noktada sizlerin tecrubelerine ihtiyacim var
* Arkadaşlar aranizda *vücut çatlaklarina galip gelen var mi?*
Lutfen tecrubelerinizi paylasin benimle
Oyle tavsiye uzerine duyduklarinizi degil, bizzati kendi uyguladiginiz ve faydasini gordugunuz seyleri istiyorum sizden, help kizlar..
*Krem,kür veya her ne yaptiysaniz işe yaradiysa benimle de paylasabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah ah çatlaklar. Bende ergenlik dönemimde çok zayıfladığım zaman kalçalarımda oluştu beyaz beyaz. Ben de çok şey denedim ama geçiremedim. Bu konuyu açmanıza çok sevindim. İnşallah yardımı dokunan birileri olur.

Ah ah çatlaklar. Bende ergenlik dönemimde çok zayıfladığım zaman kalçalarımda oluştu beyaz beyaz. Ben de çok şey denedim ama geçiremedim. Bu konuyu açmanıza çok sevindim. İnşallah yardımı dokunan birileri olur.
Bakalim beklicez, ya bide hic yorum gelmiyomus. Yok ama ya, turkiyedeki tek çatlaklı kadin biz degilizdir bence :KK70:

Ya Allah bizi cok özel yaratmıs şüphesiz AMA........
Neden boyle seyleri biz yasiuoruz sadece. Ben sahsen hic bi erkegin agzindan duymadim *lan,gtmde catlaklar var ne bk yicem* gibi. Valla ya.
Ağlıyordum güldürdün. Allah da seni güldürsün. Aynen yahu. Koltuk altıymış bacakmış. Hem masraf hem ayrı acı çile.

Çatlaklara kesin bir çözüm yok doğru ama hafifletebilirsiniz ki bu sandığınızdan da iyi hissettirecektir kendinizi. O belirgin buruşuk yapısından kurtarabilirsiniz yani. 20 yaşındayım bi kaç yıldır bacaklarım epey bi çatladı. Direk beyaz çizgiler halinde oluştu o yüzden engelleyemedim çoğunu. Hindistan cevizi yağını bi kaç ay kullandım. her duştan sonra masaj yaparak uyguladım. gün içinde de az miktarda sürerek masaj yaptım devamlı. her duşun sonunda bi kaç kez sıcak-soğuk su şoku uyguladım yine masaj yaparak. Bu soğuk su işi başta çok zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz hatta direnciniz artıyor diyebilirim. Her neyse. Hindistan cevizi yağı iyi geliyordu ama bi kaç ay sonra bacaklarımda sivilce yaptı baya bi. Alerjim varmış bu da bir süre sonra çıktı ortaya. Şimdilerde jojoba yağını kullanıyorum ve böyle bir mükemmellik yok heralde. Az miktarda sürmek yetiyor. Yine duştan sonra sürüyorum mutlaka masaj yaparak. Her gün 20 dakika dizi izlerken falan masaj yaparak uyguluyorum ve aşırı hafifledi çatlaklarım. Ayrıca cildimin dokusu da çok hoş oldu. Tabi ben bunları 5-6 aydır düzenli olarak yapıyorum ve yapmaya da devam edicem. Ayrıca çatlamamış bölgelere de bu işlemleri şimdiden uygularsanız, çatlak oluşumunu önlemiş olursunuz. Tamamen geçmesi imkansız belki ama elbise giydiğinizde dikkatli bakılmadıkça fark edilmeyecek bi noktaya gelir büyük bi ihtimalle. Ha tabi günde 2 litre su ve beslenmeye çok önem vermek gerekiyor tabiki. Lifi de gerekli miktarda almak çok önemli. Hindistan cevizi yağını veya jojoba yağını alırsanız alerjiniz olup olmadığına dikkat etmenizi öneririm. Çok uzun tuttum yazıyı ama son olarak çatlaklar özgüveninizin kırılmasına yol açmasın. Güzellik kalıplarının baskısından kurtulalım artık :)

öncelikle allah başka dert vermesin catlaKlar genetiktır en fazla sebebi budur durdurulmazlar işte her kaportanin mutlaka bi cizigi olur vücudun zararsız tatlıs çizgileri onlar .. He yapilacaklar elbette var ben doğumda olursaa ilerde ki annem de var ben de olması olası lazer tekniklerini şimdiden takip ediyorum sanırım sildirmede yıllar onemliymis vs. kaç yıllık olduğunu soruyorlar ikinci surekli nemli kalmalı vücut derisi fazlaca kilo alıp vermeye dikkat badem ve Hindistan cevizi özü yagi besliyor birde eczanelerde çok kaliteli çatlak kremleri mevcut ayrıca vücut fırçası alıp vücudu taramak kan akisini hizlandirip elastikiyi artırir eski devir annelerimız ise limon ve kahve karışımı maske uygularlarmis ise de yararmis bildiklerim bunlar arkadaşım :21:

Bende tca peeling ile biraz geçirdim beyaz çatlaklarımı tavsiye ederim tamamen geçmesede görünümünü iyileştirebilirsin gün gelicek çok basit bir işlem olucak çatlak tedavi etmek ama galiba biz o günleri göremeyeceğiz kızlar :KK43: bizde elimizden geldiği kadar azaltmanın yollarını buluruz napalım

Ben uzun yıllardır hemen hemen her yöntemi denedim ama sonunda Almanya'da üretilen sağlık kozmetik ürünlerle bi arkadaşım aracılığıyla tanıştım inanılmaz etkili burada ismini yazmam reklam olurmu bilmiyorum ama bir ayda çok düzenli kullanılırsa Yok denecek kadar azalıyor inanamazsınız arkadaşlar isteyene özelden yardım cı olabilirim

IMG_0871.JPG

X