Vücudunu Beğendiğimiz Modeller & Ünlüler

ama konunun ismi vudunu begendiginiz modeller unluler o yuzden bikinili foto koyuyoruz cıplak kadınları severim heleki guzel vucutluysa hepden severim estetik geliyor baktıkca bakıyorum

Başlığa bir bak istersen.
Güzel bir kadına imrenmek, kendini beğenmemek anlamına mı geliyor?
Sen kendinle mi gurur duyarsın bir tek? Ben hemcimsimle gurur duymayı seviyorum, sen sevmiyor olabilirsin.
Neyse daha fazla soru sormuyorum, sana cevap hakkı doğmasın. İkili tartışmalardan hoşlanmıyorum.
Son olarak ben kendimle barışık bir insanım, bunu senden öğrenmeyeceğim. Ama sen üslubuna ve söylediğin laflara dikkat etmeyi öğrenmelisin bir an önce, benden tavsiye...

ama konunun ismi vudunu begendiginiz modeller unluler o yuzden bikinili foto koyuyoruz cıplak kadınları severim heleki guzel vucutluysa hepden severim estetik geliyor baktıkca bakıyorum

Katılıyorum...
Benim anlamadığım insanlar neden ilgili olmadıkları konulara girip, muhalefet olup, huzuru kaçırıp giderler. Yöneticiler böyle bir forum açıp bizlere bu tip konular açmamız için izin vermişler. Kurallara uyduğumuz müddetçe istediğimiz içerikte konu açma hakkına sahibiz. Başkalarının açtığı konulara, paylaştığı resimlere karışmak kimin ne haddine...

Kurainigt espri yapıyorum ya ..Köylüler yani bazı yöreler öyle konuşuyor tabiki konuşurken herkes diyorum...Hiç espri anlayışınız yok yav...

Nina dobrevin bacak etleri gevşemiş sallanıyor onu buldunuz bula bula ayrıca çürük mürük var..Benim gibi sakar herıld.. her yerimde çürük en azından yanık vardır...Slania bu ne sinir sakin ol yav...Başka kadınlar için birbirimizi kırmayalım...İşte ben de beğendiklerimi koydum ....Ama gurur duymuyorum milli voleybolcu değil bunlar!:26:

ne sallanması ya fıstık gıbı kız

ninanın bacak yapısında bir değişiklik var ne olduğunu bilmiyorum anlayamadım o yüzden öyleymiş gibi görünüyor bazı resimlerinde ben onun beline hayranım daha çok bacaklarıda kötü değil yani mini etek taşıyabiliyor ama asıl beli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…