Vücudunu Beğendiğimiz Modeller & Ünlüler

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Bu topıcte vucudunu begendıgımız mankenleri & unlulerı paylasalım..
Hangısı sızın zevkınıze uyuyor ? Hoşunuza gıden kadınları bizde görelim.. :)

Leatitia Casta

Ya siz kadınsınız niye kadınları beğeniyorsunuz...
...Ben size beğendiğim ünlüleri ekleyeyim. Ama erkekler....Ve ortak özellikleri İngiliz olmaları...Eşim de biliyor ayrıca biz böyle şeylere alınmıyoruzzzzz...Bu ingiliz bir oyuncu bugün filmini seyrettik hırvat diye düşündüm londra doğumluymuş enterasen..Filmin adı hücum takımı...Çok hoş biri...Arada lüzumsuz yere güldüğünü düşünüyorum gülmese daha iyi olurdu cool görünecekti.. Bu yakışıklının adı Adam Croasdell..mişş..

Diğer ünlüler eskiden beri beğendiğim ünlüler James Purefoy

Christopher Lambert

Jeff Bridges artık bayağı yaşlı...Sempatik bir insan..

Alec Baldwin tam erkeksi dediğimiz tip bu adam işte..Filmlerini izlediyseniz davranışları tam bir erkeğe yakışır şekilde..

bu da gençliği..

imza:Herkeşe gıccıksın sen kimbilir ne kadar gıccıksın..

Son düzenleme:
Azbuz kadınları beğenmek için illa erkek olmak gerekmiyor, sonuçta cinsel anlamda değil beğenimiz.. Hem bence kadınlar erkeklere göre daha estetik, daha zarif ve daha güzeller. Erkeği beğenirken idealimdeki sevgili/eş olarak beğenirim ama bir kadını; bir çiçeği, bir tabloyu beğendiğim gibi estetiksel açıdan beğenirim. Beğendiğim bir erkeği gördüğümde kalbim çarpar, içim bir hoş olurken, beğendiğim kadını gördüğümde ise imrenerek bakarım ve bu kadar güzel hem cinslerim olduğu için mutluluk duyarım.

Candice Swanepoel en bayıldıgım kadınnlardan zaten hep bu vucut tarzındaki bayanlar hosuma gidiyor benim :) natalie oreiro myriam fares de diğer favorilerim

Son düzenleme:
Ya kardeşler Niye çıplak kadın resimleri koyuyorsunuz...Niye başka kadına imreniyorsunuz kimseye imrenmeyin onun da eksik yönleri vardır beğenin geçin...Gurur niye duyasınız başka bir kadınla herkeş kendinden sorumlu Allahım yarebbim..:26:

Size tavsiyem kendi güzel yönlerinizi bulun herkeşin güzel bir yeri vardır burnu gözü...Açık hava yürüyüşleri yapın....Bence fazla nem yemiş olabilirsiniz..

Not:Beğendikleriniz hep fettan bakışlı ilginç..Ben yine zarif bulduğum birini ekliyorum mischa barton...

Bu da fransız bir manken..Sert bakışlı olması cazibe katmış...

İllaki kadın ekliyeceksek...

Son düzenleme:

pardon merak ettim herkesi herkeŞ diyemi söylüyorsun konuşurkende? enteresan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…