Gelinlik Modelleri vücuduna uygun mu...?

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
kızlar yakında kuzenim evlenecek. model olarak bunu beğendi. ben de bayıldım bu modele ama siz de biliyorsunuz ki böyle modeller cesaret ister biraz. boyu topukluyla 1.75 oluyor. boydan sorun olmayabilir ama vücudu pek uygun gibi değil sanki. baseni var azcık :) hevesi kırılmasın diye bir şey de diyemedim. çok takıldı bu modele. gelinlik için ölçü aldık. baseni 97 falan beli ince 65. üzerinde güzel durur mu sizce? ya da durması için neler önerebilirsiniz? korse mesela rahatsız olur ama biraz da olsun inceltir. siz ne düşünüyorsunuz bakalım..

organza-sweetheart-slim-rouched-waistline-with-puffy-layered-skirt-mermaid-style-wedding-dress-wm-0209.jpg

organza-sweetheart-slim-rouched-waistline-with-puffy-layered-skirt-mermaid-style-wedding-dress-wm-0209.jpg

bence pek sorun olmaz gıbı bu mankenınde basenı zaten 90 dır o dugune kadar 7 santım gıder merak etmeeeeeeeeeee

ben hıc gormedım dugun telasında kılo alan bırını

:) spor falan yapıyor zaten incelmek için. pek incelemedi. :) düğüne de az kaldı. incelmeden giyse kötü durur mu diye merak ediyoruz ..

basen için 97 çok değil ki, 90 zaten manken ölçüsü..
kuzenin eminim çok güzel olacaktır...
sende bu dönemde ona destek ol, yani "basenlisin spor yapıosun incelemiosun :)))))" gibi ifadeler takınma.

ay ben bide boyuna dikkat etmemişim,, 1,75 boy, bir de bu ölçüler... offff manken gibi olur ya,, beğendiyse kesin bu modelde karar kılsın...

:)))) teşekkürler kızlar ... benden bi ablası olarak destek bekliyor tabiki.. çok güzel olacak falan diyorum ama bi yandan da düşünüyordum gerçekten olur mu acaba :)) olur diyosunuz süper o zaman :10:

Bu tür gelinlikler elbiseler beni biraz kasıyor :)
Yoksa model gercekten cok güzel.

Back