Canım merhaba, gül yağını tavsiye edebilirim. Hem güzel kokuyor hemde cüldi pürüzsüzleştiriyor, bakımını yapıyor. Rahatlıkla kullanabileceğin yağdır.
evet tatlım duydum onu hangi marka kullanıyorsun canım piyasa çok gül yağı var kimisi has gül yağı bile değil bu arad doğrudan mı uyguluyosun canım yoksa su yada başka birşeye karıştırarak mı tatlımmm
Canım, ben Raen Bitkisel Gül Vücut ve Masaj Yağını kullanıyorum. Çok hoş ve kıvamıda iyidir. Birde Rosensenin gül suyunuda yüzüm için kullanıyor bu da yüzümde canlılık veriyor. İnternette araştır. Birde aktarlara git orada da bitkisel ufak şişelerde var sanırım. ama benim kullandığımı tavsiye ederim. Birde rosenseninde gül yağı var bu markada iyidir. Dikkat et bunun farklı isimlerde olanları var Rosense olması gerekli diğer ürünler iyi değil. Rosensenin herşeyi güzel mesela vücut için pudrası bile var vücu kokusu için pudra bile kullanabilirsin hem terlemeyi de önler.
Eki Görüntüle 811092
Raen Bitkisel Gül Vücut ve Masaj Yağının fiyatı 23 TL. İnternettende alabilirsin, bazı sitelerde satılıyor. Gül esansı biraz daha yoğun sanırım canım, biraz yakıcı olabilir. Çünkü gül esansların 1 damlası yeterli oluyor, bazı tatlılarda. Vücutta kullanımında sadece belli bölgelere sürüyorsun yağ olarak kullanılmıyor. Sadece boyun ve bileklerde kullanılıyor diye biliyorum
Kesinlikle canım, dediğim gibi 200 gr olması avantajlı. diğerleri 50 gr lık çok pahalı. Yumuşacık yapıyor vücudu, umarım memnun kalırsın.
Kesinlikle canım, dediğim gibi 200 gr olması avantajlı. diğerleri 50 gr lık çok pahalı. Yumuşacık yapıyor vücudu, umarım memnun kalırsın.
Evet, masaj yapar gibi sür, vücudunu hem nemlendirir. Krem kullanmana gerek bile kalmaz. Rahatlatır, rahatlıkla kullanabilirsin.
evet canım masaj gibi kullanıyorsun, vücudunu nemlendiriyorda. bunun yasemin kokulusuda var o da hoş koku bırakıyor. Yasemin çiçeğini biliyorsundur. öyle kokuyor. Ben Lila kutudan aldım, kargoda bedava. fiyatlar 29 olmuş ama ona göre. başka vücut yağlarıda var onlarıda incele istersen. İyice kafana yatsın.
yasemin kokusu uçucu bir kokuymuş canım pek kalıcı değil ama gerçekten hoş bi kokusu var ya bu radaşu sitenin linkini bana bir atar mısın canım birde o siteye bakayım..
Canım merhaba, gül yağını tavsiye edebilirim. Hem güzel kokuyor hemde cüldi pürüzsüzleştiriyor, bakımını yapıyor. Rahatlıkla kullanabileceğin yağdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?