• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumun her yerinde ince tüyler var

yorumları okumadım ama şöyle söyliyim, ben hiçbir ilaç vs kullanmadığım halde çenemde 3-4 adet çıkıyor ve sir yaptırıyorum . Sakın cımbız kullanma dedi kuaför çoğalırmış ve sirle hiç çoğalmadı 1 yıldır kullanıyorum. Benimde göğsümde 4-5 adet çıkıyo ve kendim yoluyorum :) (Galiba benim de doktora gitmem gerektiğini fakettim buraya yazınca ) Kollarım ve bacaklarımda yok ama çoğu arkadaşım kollarını ve bacaklarının tümünü aldırıyor. Hatta geçen kuaföre gittim bi kadın tüm yüzünü aldırıyodu düşün yanaklarını ve alnını da . Yani çoğu insanda olan sorunlar çok takma artık herşey gelişti lazer fala nda yaptıran da var

yıllardır her yolu denemiş biri olarak söyleyeyim, sakın lazer yaptırma yüzüne..insanı bir şekilde ikna ediyorlar yok bu cihaz iyi, yok bu farklı diye.. hepsini denedim..lazer çare değil yüz için... ama bacak, koltukaltı, genital düşünürsen yaptır, onlarda işe yarıyor.. yüz için tek çare iğneli sanırım... sanırım diyorum çünkü daha bir seans gittim..

Canim bana soylediler zaten yuze olmaz diye sen gittiginde uyguladilar mi yuzune lazer... kil koklerinin siyah olmasi gerekiyomus hatta koltukaltimada cknca jiletle al diyolar. Baska yontemler de var bildgm kadryla bugn gdp konuscam i

selamlar; 19 yaşıma girdiğimde 3 ay adet olmadım.doktora gittim.cildiye-kadın doğum ve endokrin.değerlerim 2 değer fazla çıktı.
D.kontrol hapı kullandım.(7 ay) daha sonra bıraktım.şimdi doğal yollarla adet görüyorum.

Ama vücudumun her yerinde ince tüyler var.göbeğim-göğsüm-kollarımın bacaklarımın yukarısı.

Ve tabiki çene.çene tüylerimden çok çok rahatsızım :(:(:(çok mu değil ama 3-4 tane siyah tüy var.ve ince tüyler var çenemde.

Neden benim başıma geldi.çok ağlıyorum.utanıyorum insanların yüzüne bakamıyorum.hep saklamak istiyorum.
Almayı düşünüyorum ama çenemdeki tüyler daha berbat olursa diye korkuyorum.

Ne yapayım?çoğalırmı alsam? :( yada ilerde dökülürmü?hamile kaldığımda evlendiğimde felan :(:(:( çok utanıyorum...

Bende tüysüz olmak isterdim...elim ayağım sağlam çok şükür ama bununla yaşamak çok zor :(:(
utanılacak bir durum yok başını dik tut , lazer var artık tüy sorunları kaybolur

sen bunun için üzülüyormusun canım benimkileri görsen sen kollarım göbeğim yüzüm hele, hadda bütün vücudum tüy alıştım artık onlara ben yüzümü doktor lazer yapmadı kökleri cansız die kollarımı yaptırıyorum ama lazer epilasyon eğer imkanın varsa lazere git ama büyütme bak yanlız değilsin bende sendenim yani hadda ben böyle salakça karşıma geçip aaaaa ne kadar tüylüsün diyen denyolara onlar beni sıcak tutuyo şekerim Allah olmayanlara versin diyorum :1::1::1::1:

yanlız değilsin..bu durum kadınların yarısında var.
iple çoğalırmı bilmiyorum..bende merak ettim:26::26::26:
çoğalmaz heralde

Canim bana soylediler zaten yuze olmaz diye sen gittiginde uyguladilar mi yuzune lazer... kil koklerinin siyah olmasi gerekiyomus hatta koltukaltimada cknca jiletle al diyolar. Baska yontemler de var bildgm kadryla bugn gdp konuscam i

maalesef, yüzüme de yaptılar... sadece çenede ve favori kısımlarında biraz varken yanaklarıma da dağıldı lazer yüzünden..diode lazerle olur yüze de vs diye ikna ettiler resmen... üstelik gittiğim yer de öyle uyduruk bir yer de değildi yani.. yüzde ters tepti maalesef :( şimdi ki aklım olsa hiç bulaşmazdım yüzüm için :((

Ben 18 yaşındaym ve sen sen ol sakın aldırma o tüyleri bırak onlarla yaşa.
Benim çenemde sadece 1 tane kıl vardı onu cımbızla bi aldım ( o güne laneet olsun) şu anda bende seninle aynı durumdayım psikolojm bozuldu ne yapacagımı şaşırdmm lazer yaptrcktm işe yaramıyor dediler böyle kaldım kendime olan özgüvenim azaldı dışarıya çıkmak bile istemiyor canım :S

Son düzenleme:
maalesef, yüzüme de yaptılar... sadece çenede ve favori kısımlarında biraz varken yanaklarıma da dağıldı lazer yüzünden..diode lazerle olur yüze de vs diye ikna ettiler resmen... üstelik gittiğim yer de öyle uyduruk bir yer de değildi yani.. yüzde ters tepti maalesef :( şimdi ki aklım olsa hiç bulaşmazdım yüzüm için :((

benim lazere gittiğim yerdeki kadın kendisi söylemişti yüze lazer yapmıyoruz çünkü çoğaltıyor diye. kendisi o hatayı yapmış önceden,yüzünde tüyler vardı yazık :26:

Back