- Konu Sahibi prenses_06
-
hangi deger fazla çikti? bendede 2 sene once prolaktin fazla çikti kollarim ve gobegimde tuyler olustu endokrinologum kan testi yaptirdi sonradan hersey duzeldi dedi ben tuylendim dedim o da oyle birsey yok kan testi iyi çikti dedi acabi psykolojikmi diye dusunuyorum ama bilmiyorum
iple alsam çoğalırmıalan varmı iple çoğalıyormu?
selamlar; 19 yaşıma girdiğimde 3 ay adet olmadım.doktora gittim.cildiye-kadın doğum ve endokrin.değerlerim 2 değer fazla çıktı.
d.kontrol hapı kullandım.(7 ay) daha sonra bıraktım.şimdi doğal yollarla adet görüyorum.
ama vücudumun her yerinde ince tüyler var.göbeğim-göğsüm-kollarımın bacaklarımın yukarısı.
ve tabiki çene.çene tüylerimden çok çok rahatsızımçok mu değil ama 3-4 tane siyah tüy var.ve ince tüyler var çenemde.
neden benim başıma geldi.çok ağlıyorum.utanıyorum insanların yüzüne bakamıyorum.hep saklamak istiyorum.
almayı düşünüyorum ama çenemdeki tüyler daha berbat olursa diye korkuyorum.
ne yapayım?çoğalırmı alsam?yada ilerde dökülürmü?hamile kaldığımda evlendiğimde felan çok utanıyorum...
bende tüysüz olmak isterdim...elim ayağım sağlam çok şükür ama bununla yaşamak çok zor
canımm arkadaşlar ne yazmış bakmadım ama üzülme . bende 19 yaşındayım ve beimde vücdmda tüyler var. takmıyorum ben incecikler . çenemde var benimde aynı seninki gibi alıyorum kalın siyah olanları . yanaklarımda da haif hafif var yarın bi estetik merkezine gidip sorcaktm zaten ne yapılabilir diye sana da bilgi veririm ama üzülme utancak bişey yok insanlık hali bu senin isteğinle olan bişey değil kötü bişey değil. üzülme ne olur =)selamlar; 19 yaşıma girdiğimde 3 ay adet olmadım.doktora gittim.cildiye-kadın doğum ve endokrin.değerlerim 2 değer fazla çıktı.
d.kontrol hapı kullandım.(7 ay) daha sonra bıraktım.şimdi doğal yollarla adet görüyorum.
ama vücudumun her yerinde ince tüyler var.göbeğim-göğsüm-kollarımın bacaklarımın yukarısı.
ve tabiki çene.çene tüylerimden çok çok rahatsızımçok mu değil ama 3-4 tane siyah tüy var.ve ince tüyler var çenemde.
neden benim başıma geldi.çok ağlıyorum.utanıyorum insanların yüzüne bakamıyorum.hep saklamak istiyorum.
almayı düşünüyorum ama çenemdeki tüyler daha berbat olursa diye korkuyorum.
ne yapayım?çoğalırmı alsam?yada ilerde dökülürmü?hamile kaldığımda evlendiğimde felan çok utanıyorum...
bende tüysüz olmak isterdim...elim ayağım sağlam çok şükür ama bununla yaşamak çok zor
canımm arkadaşlar ne yazmış bakmadım ama üzülme . bende 19 yaşındayım ve beimde vücdmda tüyler var. takmıyorum ben incecikler . çenemde var benimde aynı seninki gibi alıyorum kalın siyah olanları . yanaklarımda da haif hafif var yarın bi estetik merkezine gidip sorcaktm zaten ne yapılabilir diye sana da bilgi veririm ama üzülme utancak bişey yok insanlık hali bu senin isteğinle olan bişey değil kötü bişey değil. üzülme ne olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?