- 28 Temmuz 2008
- 362
- 3
benimde popomda var sanırsın ızgarayla güneşlenmişim :)
ha ha haaaakızz güldürdün beniiii..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize çok tesekkür ederim manevi açıdan çok yardımcı oldunuz tek kendımde var sanıyordum çünkü arkadaşlarıma hiç söylemedigim için bunlarla yaşamaya alışmaya çalışcam belki bir gün çagresını bulurlar :2:
senınkı kırmızı gibi miydi yoksa beyazlamışken mı kullandın canım ?Arkadaşım ben sana madecassol ve acnelyse krem öneriyorum. madecassol u yazdırıpta alabilirsin, yazdırmazsan 7 lira, acnelyse de 3 lira. ben 9 aydır kullanıyorum. öncesinde kalçalarımda ve baldırlarımda baya vardı benimde çok moralim bozuluyordu. 9 aydır kullanıyorum ve şu anda acayip azalma ve incelme var bence sende kullan derim. Uzun bir zaman belki ama göreceksin ki faydası olacak
Arkadaşım ben sana madecassol ve acnelyse krem öneriyorum. madecassol u yazdırıpta alabilirsin, yazdırmazsan 7 lira, acnelyse de 3 lira. ben 9 aydır kullanıyorum. öncesinde kalçalarımda ve baldırlarımda baya vardı benimde çok moralim bozuluyordu. 9 aydır kullanıyorum ve şu anda acayip azalma ve incelme var bence sende kullan derim. Uzun bir zaman belki ama göreceksin ki faydası olacak
senınkı kırmızı gibi miydi yoksa beyazlamışken mı kullandın canım ?
peki senin çatlakların yeni miydi eski mi ?
kırmızı mıydı renkleri beyaz mı ?
Hepinize tesekkür ederim sanırım kendımı suan daha iyi hissediyorum eskiden pembe gibi görünümü vardı ama simdi beyaz duruyor bazı yerlerde okumustum badem yagı iyi geliyor diorlar ama aslı varmı bilmiyorum herseye çagre bulan tıp buna da çagre bulması tek ümidim