Çatlaklar Vücudumdaki çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
hemen hemen aynı yaşyatız. bende de çatlak var basenlerimde ve göğüsümde.. benim çoğu arkadaşımda var çatlak ... üstelik benim çatlaklarım beyaz :26: şuan burda okurken gördüm kırmızı olanalrın gene çaresi varmış ama beyazlara çözüm yokmuş :KK5: ooof ne yapıcaz biz yaaa :26:

kızlar hepinize çok tesekkür ederim manevi açıdan çok yardımcı oldunuz tek kendımde var sanıyordum çünkü arkadaşlarıma hiç söylemedigim için bunlarla yaşamaya alışmaya çalışcam belki bir gün çagresını bulurlar :2:

kızlar hepinize çok tesekkür ederim manevi açıdan çok yardımcı oldunuz tek kendımde var sanıyordum çünkü arkadaşlarıma hiç söylemedigim için bunlarla yaşamaya alışmaya çalışcam belki bir gün çagresını bulurlar :2:

olmaz zolur mu canım erkeklerde, bazı çocuklarda bile gördüm ben çatlak..
çok zayıflarda bile var..
evet ben de çözümü yok diye biliyorum..
olana çare yok ama daha da artmasın diye bebe yağı alıp sürebilirsin..cildin beslenirse çatlamazmış..
bepanthen de belki olur..cilt doktoruna bir sormak gerek..ama olmuşa çare çok ne yazık ki o deri yırtılmış artık..hepimizde var merak etme canım üzülecek birşey değil..

ondan bende de mevcut
doğum sonrası çatlak sendromu.
üzülmee bee tek derdim o olsa keşke dicen zamanlar gelicek canımm:KK55:
yoklarmış gibi davran yapcak bişe yok vücut esnek olmayınca olması olağan..
Yanlız yarın öbürgün evlenir isen hamile kalınca dikkat et demekki vücudun çatlamaya müsait..

Arkadaşım ben sana madecassol ve acnelyse krem öneriyorum. madecassol u yazdırıpta alabilirsin, yazdırmazsan 7 lira, acnelyse de 3 lira. ben 9 aydır kullanıyorum. öncesinde kalçalarımda ve baldırlarımda baya vardı benimde çok moralim bozuluyordu. 9 aydır kullanıyorum ve şu anda acayip azalma ve incelme var bence sende kullan derim. Uzun bir zaman belki ama göreceksin ki faydası olacak :KK16:

Arkadaşım ben sana madecassol ve acnelyse krem öneriyorum. madecassol u yazdırıpta alabilirsin, yazdırmazsan 7 lira, acnelyse de 3 lira. ben 9 aydır kullanıyorum. öncesinde kalçalarımda ve baldırlarımda baya vardı benimde çok moralim bozuluyordu. 9 aydır kullanıyorum ve şu anda acayip azalma ve incelme var bence sende kullan derim. Uzun bir zaman belki ama göreceksin ki faydası olacak :KK16:
senınkı kırmızı gibi miydi yoksa beyazlamışken mı kullandın canım ?

peki senin çatlakların yeni miydi eski mi ?
kırmızı mıydı renkleri beyaz mı ?

senınkı kırmızı gibi miydi yoksa beyazlamışken mı kullandın canım ?

peki senin çatlakların yeni miydi eski mi ?
kırmızı mıydı renkleri beyaz mı ?

kalçalarımda hem yeni hem eskiler vardı. yenilerde hemen fayda ediyor ama eskileri şimdilik sadece hafiflletti inceltti diyebilirim. kalçalarımda çok azcık kaldı. kullanmaya devam ediyorum ben.
dizlerimin arka kısmındakiler ise eski, hatırlıyorum da lise yıllarında hafiften vardı ama önemsememiştim, haliyle giderek çoğaldılar, yani 4-5 yıllık filan. dediğim gibi 9 aydır filan kullanıyorum eskileri inceltti yeni olanlar hemen kayboluveriyor zaten. sabırla devam :KK16:

Konu içeriği nedeniyle "Çatlaklar,nedenleri ve çözümleri" başlığına taşındı.

ya arkadaşlar bana yardım edin evliyim ama çocuğumda daha yok ama belimde beyaz beyaz çatlaklar var ya bana akıl verin bacağımda pembe var birzda ama ben acayip kafama taktım bana bi fikir verin lüften :KK50::KK58:

Hepinize tesekkür ederim sanırım kendımı suan daha iyi hissediyorum eskiden pembe gibi görünümü vardı ama simdi beyaz duruyor bazı yerlerde okumustum badem yagı iyi geliyor diorlar ama aslı varmı bilmiyorum herseye çagre bulan tıp buna da çagre bulması tek ümidim :KK43:

cnm pembeken geçme ihtimali vardı ama beyzladıktan sona geçmesi imkansız benmde kalçamda var çok kötü görünüolar ama yapıcak bşe yok :KK43:

Cilt Çatlaklarını Giderici Ampuller 20x5ml die bişey duydunmu canım. İyi geliyo falan diyolar

X